Gemukkan dan Kuruskan Badan

Assalamualaikum.

Banyak benda yang nak di-pot pet kan dalam blog. Tapi otak tak dapat nak menjana idea buat masa sekarang. Update yang ringan-ringan saja :)


Kalau orang sibuk cari tips nak menguruskan badan , saya pula sibuk mencari tips nak kembangkan badan. Kembangkan badan? Please jangan bayangkan. Teruk benau ayat yang digunakan.


Manusia memang tak pernah puas kan?


Yang gemok nak kurus. Yang kurus nak gemok. Err , bukan saya nak gemok sangat sebenarnya. Berisi pun dah kira bersyukur. Ni kurus macam tak cukup makan :(


The endingnya , kurus ke gemuk. Yang penting sihat!

Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
ashafanie
admin
April 22, 2013 at 11:44 PM ×

:: Hai Tia.. sama situasi lah kita..
kurus sesangat bak kata orang..uhuk..
tak nak gemuk, tapi tak nak dikatakan kurus..
cam mana la kan.. :-)

Congrats bro ashafanie you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar