Saki Hati dengan Gwiyomi Ni

Assalamualaikum.

Dekat facebook gwiyomi , dekat blog pun gwiyomi. Gwiyomi , gwiyomi , gwiyomi. Penyakit gwiyomi pula sekarang. Mula-mula saya tau pasal benda ni pun dari pensyarah saya. Dia update status kata ,


"banyak-banyak gwiyomi yang aku tengok , gwiyomi budak ni aje yang comel. Lain semua bajet comel aje :P"


Start situ saya pun tertanya-tanya. Apa benda gwiyomi ni. Saya buatlah research sikit kan. Banyak sangat video gwiyomi ni. Kalau tak gwiyomi , kiyomi. So , tau lah sikit-sikit daripada tak tahu langsung.


Tapi the truth is , sampai sekarang saya masih tak tau apa benda gwiyomi ni. Ramai sangat yang upload video masing-masing buat aksi gwiyomi dekat youtube. Dari budak kecik , ke dewasa , perempuan dan tak ketinggalan juga lelaki.


Macam demam gwiyomi lah pula kan.


Saya cuma nak cerita pasal satu video gwiyomi yang kawan share dalam facebook tadi. Dengan gigihnya saya pun tengoklah. Sampai satu part , keluar muka jerangkung yang buat muka saya jadi panas. Aduhssss! Padan muka. Tengok lagi gwiyomi.


Terkejut saya. Okay fine. Saya kena prank! Mencik , mencik , mencikkk :(


**Maaf , tak share video dekat sini. Tukang buat muka comel tu shekshi sangat. Tak elok rasanya kalau saya kongsikan. Harap faham. Thankyou :)

Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
a i m z
admin
April 19, 2013 at 10:11 PM ×

hahaha...saya rasa ada tengok..prank!!

Reply
avatar
Amanina
admin
April 19, 2013 at 11:41 PM ×

hadoii skrg dilanda video tu.. malas nk tgk

Reply
avatar
reenapple
admin
April 20, 2013 at 12:22 AM ×

hahahah.. aku lagilah sampai aku baca entry kau ni, memang aku tak tahu apa benda gwiyomi tu.. haha. Malas nak ambil tahu even dah heboh skang ni. =)

Reply
avatar
April 20, 2013 at 11:24 AM ×

Tia je la yang wat gyomi tu.. upload kt blog.. :D

Reply
avatar
April 20, 2013 at 7:01 PM ×

y tak tahan tu muka comel hingga pecah pun glem bergyomi. hehehe
salam psahabatan

Reply
avatar
Cik Tia
admin
April 20, 2013 at 9:45 PM ×

macam terkena renjatan elektrik .. hahaa :D

Reply
avatar
Cik Tia
admin
April 20, 2013 at 9:46 PM ×

malas juga nak tengok. tapi , apakan daya. mata dan jari selalu mendahului .. hehe

Reply
avatar
Cik Tia
admin
April 20, 2013 at 9:47 PM ×

sebab tak tahu tu lah aku sebok nak ambik tahu .. hahaa .. tapi endingnya , still tak tahu menahu. yang aku tau , video kiut aje. bhahaa ..

Reply
avatar
Cik Tia
admin
April 20, 2013 at 9:48 PM ×

parah kalau Tia yang buat video tu Ticer .. hehe :D

Reply
avatar
Cik Tia
admin
April 20, 2013 at 9:48 PM ×

terlalu banyak muka comel sampai tak tahu beza mana comel , mana kiut. kehkehkehhh .. salam persahabatan juga dari saya <3

Reply
avatar