Hadiah yang dah lama sampai

Assalamualaikum.

Lama tak update. Padahal tiap hari ada je benda nak cerita. Kalau cerita semua dalam satu entri, mau jenuh jari nak menaip. Takpelah. Cerita aje yang mana sempat. Tapi tak ikut kronologi. Yang mana menggembirakan, tulah yang jadi tajuk utama. Macam sekarang. Nak cerita pasal hadiah yang dimenangi dalam giveaway kak Mia.

Nampak sangat keterujaannya di situ kan? ^_____^

Nak dijadikan cerita, terasa ringan pula hati nak join giveaway kak Mia hari tu. Yelah, syarat kemain senang. Hadiah kemain gempak. Tak fikir banyak dah. Terus join. Ada 100 orang peserta yang melibatkan diri. Feuwh! Ramai juga pesaing. Yang dipilih untuk menjadi pemenang hanya 30 orang. Wah! 60 orang akan kecewa.

Lepas mempertaruhkan pantun 4 kerat untuk giveaway tu, tak sangka pula boleh jadi pemenang yang ke-23. Walaupun hadiah tak segempak untuk tempat pertama, kedua dan ketiga. Dapat saguhati pun dah boleh buat pemenang tersenyum sehari semalam tanpa henti. Hadiahnya ialah 1 kotak Ephyra (30 sachets) yang bernilai RM197 bersama sehelai t-shirt eksklusif Ephyra.

Macam biasa, lepas menang kak Mia perlukan butiran-butiran penting termasuklah alamat surat menyurat. Masa tu berdepan pula dengan satu masalah kecil. Tak pasti nak bagi kak Mia alamat mana. Kalau bagi alamat rumah, takut nanti dah sampai asrama tempat belajar. Nak bagi alamat tempat belajar, tak pastilah pula dapat hostel ke tidak.

Syukur alhamdulillah kak Mia dan penganjur giveaway bagi masa dan hold kejap hadiah tu. Bila dah pasti, akhirnya alamat hostel juga yang dibagi. Tiap hari pergi tengok dekat papan kenyataan kot-kot ada nama yang naik. Kalau ada nama, maksudnya barang kiriman dah sampai. Mau hari-hari juga muka yang sama pergi sana. HAHA! Teruja punya pasal -_-

Dan akhirnya, pada 13 Jun 2014. Kiriman dari Kuala Lumpur ke Sabah sampai juga! Jauh juga hadiah tu menyeberang.

GDEX. Teruja tahap maksima. ^______^

1 Kotak Ephyra (30 Sachets) + T-shirt Eksklusif

Suka sangat dapat t-shirt tu. Designnya simple je tapi tetap nampak eksklusif. Kain baju tu pun lembut je bila dipakai. Hari tu masa bagi saiz baju, minta S sebab badan kecik. Tapi lepas sampai tengok saiz, dapat M. Tak marah. Suka lagi sebab baju tu besar dan longgar. Cuma lengan pendek je. Eh tapi okey juga. Tak pakai keluar mana-mana pun. Sekitar hostel saja.


Secara kesimpulannya, suka suka dan suka. Suka Ephyra, suka juga bajunya. Malam 13 Jun tu dah start minum Ephyra. Lain entri cerita lagi pasal Ephyra :D

Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
cikmisi leen
admin
June 16, 2014 at 3:29 PM ×

hehe .. bestt kan ? goodluck yaa untuk fasa kedua ~ :)

Reply
avatar
ary_lee
admin
June 17, 2014 at 12:30 AM ×

Woaaahhhhh~~
Kalau tak muat baju tu, post kat Ary :-P

Reply
avatar
LYAfrina
admin
June 17, 2014 at 6:01 PM ×

alhamdulillah..
rezeki

Reply
avatar
Diana Rashid
admin
June 17, 2014 at 8:43 PM ×

tahniah Tia..
tak sabar nak tengok Tia selepas Epyra nih..:)

Reply
avatar
June 19, 2014 at 1:25 PM ×

waaah tahniah btw follow sini..ada masa jom lepak my blog http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

Reply
avatar