Baca Saja Pun Dah Cukup

Assalamualaikum .. Lama Tia tak jengah blog. Jengah pun takat kejap-kejap aje. Tak sempat nak update apa-apa. Heheh ~ Syukur ajelah, even beberapa hari tak update ada juga yang masih gagahkan jari jemari untuk singgah kejap sini. Terima kasih kamu :)

hye kak,sya suka entri akak,klau ada yg mnarik ttg islam,post lgi k

Uish, nyentap Tia. Bila baca ada yang kasi pesanan macam ni dekat Tia, tetiba Tia haru. Maaflah, Tia bukan tak nak buat entri tentang Islam. Yelah kan, orang kata banyak cara nak berdakwah ni. Salah satunya dengan blog. Tapi Tia sendiri masih ada kurangnya. Yang Tia cuma mampu, berkongsi artikel-artikel yang diambil dari sumber yang boleh dipercayai.

Tia masih tak berani nak post sesuatu tentang Islam padahal Tia tak tahu menahu tentangnya. Bahaya. Pasal agama ni, jangan dibuat main-main. Tia pun macam dah tersekat nak meneruskan penulisan kali ni. Maaf kalau entri kali ni agak sensitif .. Sekian ..


Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
November 4, 2011 at 1:07 PM ×

hai kak Tia! kite suka baca semua entri kak Tia, heee~ tp silent reader je selama nie ^_^

Reply
avatar
November 4, 2011 at 1:25 PM ×

Mira Marcello : ye ke? hehee .. thanks syg :)

Reply
avatar
November 4, 2011 at 2:01 PM ×

weeeee
x pela tia
pape entri kamu mang besh sokmo! =]

Reply
avatar
November 4, 2011 at 2:02 PM ×

betul tu sis.. nanti kalau kita tersalah sebarkan pasal agama, nanti takut org kecam kita.. lagipun bab agama ni takleh dibuat main. kalau tersalah nanti berdosa lak

Reply
avatar
AyiLarimA
admin
November 4, 2011 at 2:12 PM ×

Teruskan usaha dlm b'dkwah ye, Tia.
Sbnrnye, kita bole je nk b'dkwah dri mne2 tmpat.. salah 1 nye under blog ni laa.. Tapi kte kne ingt, mne yg prlu ade SENSITIVITI tu kne laa d'pndang serius.. xbole maen ckp or tulis je.. Apa2 pun, keep it up ye Tia... :D

Reply
avatar
cik ika
admin
November 4, 2011 at 2:24 PM ×

entry tia memang best aw..

Reply
avatar
era kecik
admin
November 4, 2011 at 2:36 PM ×

wah! era pon suke gak bace entry kak tia.. semuanya besh.. :)

Reply
avatar
Munnafendy
admin
November 4, 2011 at 2:39 PM ×

xkisah la ttg ape pun suke jgk baca entry tia =)

Reply
avatar
AyiLarimA
admin
November 4, 2011 at 2:53 PM ×

samasama Tia.

Kita perlu motivasi kn diri kita, bila kita dah dpt motivasi tu, kita lgi b'semangat nk buat sesuatu :D

Reply
avatar
November 4, 2011 at 3:21 PM ×

betol tu tia..bab agama jgn dibuat main..mmg yg baik bila org amalkn akan selamanya pahala kita berjalan insyaallah..tapi kalo yg x betul,then org amalkan? ui..bahaya2

Reply
avatar
November 4, 2011 at 3:23 PM ×

tulah...nk [ost menda2 kealah post menda yg baik...baru boleh jd panduan..

Reply
avatar
November 4, 2011 at 3:25 PM ×

keep on writing..
tapi certain2 perkara,kita kena ada ilmu...=))

Reply
avatar
Anonymous
admin
November 4, 2011 at 4:00 PM ×

salam.

entry tia mmg tiptop. mcm sambal sotong.
nyummy. :)

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 4, 2011 at 4:41 PM ×

haha, kalau nak copy ke apa, pilih la yang pendek2 je. malas nak baca panjang2. haha

rindu kat Tia :D

Reply
avatar
emy|farid
admin
November 4, 2011 at 6:20 PM ×

teruskan usaha kak.......

Reply
avatar
YNA
admin
November 5, 2011 at 10:25 AM ×

boleh je nak share ngn kengkawan ilmu yg kita ad :)

Reply
avatar