Template Free Tema Kelabu Untuk Kamu

Assalamualaikum. Heheh ~ Tadi Tia boring. So, adalah kerja yang Tia buat. Tia edit-edit blog. Warna temanya kelabu. Tia edit simple saja. Tak ada yang mengarut-mengarutnya. Kang buat yang mengarut jadi obesiti lak. Hahaa!


Tia buat free aje. Kalau ada yang berminat nak template tu, boleh bagitau Tia di ruangan komen. Nanti Tia terjah blog korang dan lepas setuju semua, Tia akan upload template tu dekat blog korang. Yaa, ia percuma untuk korang kali ni. Tidak lain kali .. Wahahaa~ Saja nak tunjuk hasil kerja Tia okey ke dak.

Heheh .. Entri simple saja. Tak tau nak cerita apa lagi. Hikhikk :)

UPDATE !!

Korang boleh download Template Ringan Tema Kelabu. Sebelum korang guna template tu, Tia nasihatkan korang download dulu template asal korang tu ye. Supaya kalau ada apa-apa masalah yang tak diingini, korang masih ada lagi simpan yang asal punya kan ..

Kalau ada apa-apa masalah, tolong maklumkan dekat Tia di ruangan komen ye :)
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
November 5, 2011 at 8:24 PM ×

macam nak je... boleh ke? heee buat muka tak malu jap..

errr sis,, sy tag sis tau :)

faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Reply
avatar
Bro Ahmad
admin
November 5, 2011 at 8:29 PM ×

macam best je tia, bro nak hmm bagi la link hehee nak donlod ni

Reply
avatar
November 5, 2011 at 8:51 PM ×

nak jugak, hehe XD

p/s : sesuai ke untuk blog keroro? T__T

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 5, 2011 at 9:48 PM ×

invited readers only? sedihnya T_T

good luck Tia. ada apa-apa yang boleh saya bantu, cakap je la. haha

Reply
avatar
November 5, 2011 at 10:47 PM ×

saya pakai tempet yg biasa2 aja...

Reply
avatar
November 5, 2011 at 10:50 PM ×

heee thanks ye sis.. sy simpan code tu dulu. tapi sy takkan publish komen sis tu tau. sebab ada link. nnt ada yg amik tanpa kebenaran

Reply
avatar
Anonymous
admin
November 5, 2011 at 11:39 PM ×

Hoho, ble kte rajin nk edit blog boleh kebas tia pnye template yekk :P

Samat Hari Raya sis syg :)

Reply
avatar
Daddylicious
admin
November 6, 2011 at 12:10 AM ×

jap lagi try gak ok atau tidak...heee

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
November 6, 2011 at 12:20 AM ×

tia.. tia nak edit blog yang sedia ada or tia nak bagi tempalte tu?

tia, nak tanya. cne tia buat post background ni? cntik. jannah naj buat tak jadik2.

then header tia sambung dengan post ke? jannah nak buay post background cam tia. tapi tak daoat. boleh tolong ajar x?

Reply
avatar
semutsengal
admin
November 6, 2011 at 12:55 AM ×

kalau kau buat template ada orang nak download tak ? takpetakpe takyah jawab, aku tau dah mesti takda.



HAAHHAHAHAHAHHA

Reply
avatar
ABU
admin
November 6, 2011 at 1:33 AM ×

wah pandai ko buat ar tia.. aku ndak pandai ooo..

Reply
avatar
Anonymous
admin
November 6, 2011 at 9:16 AM ×

wah! bestnye. hehehe.

Reply
avatar
Saiazuan
admin
November 6, 2011 at 11:12 AM ×

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

Reply
avatar
November 6, 2011 at 1:08 PM ×

waaaa
menarik gak ni kalo borink2
hehehehe

maceh tiaaa!

Reply
avatar
hira
admin
November 6, 2011 at 8:36 PM ×

macam comel tapi tapi nanti sama pula dengan orang lain -.-

Reply
avatar