Sedih Bila Blogwalking Kalau ..

Assalamualaikum. 1stly, Tia nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Ibu sangat rajin sebab sudi masak rendang untuk kami di rumah. Semalam Tia buat kek. Hey! Kata bakal isteri orang, so kenalah pandai masak sikit-sikit. Hahaa!

Sekarang masa untuk Tia berblog dah tak macam masa mula-mula berblog dulu. Masa agak terhad ye. So, disebabkan itu. Tia sudah mulai mengamalkan blogwalking secara laju-laju di blog mereka-mereka.

Tapi agak mendukacitakan hati bila perkara-perkara berikut pulak yang timbul bila Tia sedang berblogwalking dengan sukahatinya :

  • Tak ada shoutbox. Huhu .. Maaf le, Tia tak nyempat nak baca entri kamu yang panjang sangat.
  • Loading page sangat lambat. Waaa, sangat sedih bila blog kamu lambat nak habis loadingnya. Sampai kadang-kadang page blog kamu tak keluar langsung. Ianya hilang secara tiba-tiba.

Heheh. Itu saja. Tia tak marah tapi sangat haru bila kejadian-kejadian seperti itu pulak yang berlaku.

Mood Tia hari ni sangat mendukacitakan jugak. Dari semalam actually. Hari ni Tia cuba gagahkan diri untuk tenangkan hati Tia yang sedang bergelora ini. Ciss! Ayat tak menahan sungguh.

Sekiandarihatiyangsedangkuciwa :)

Maaf untuk MOOD yang agak spoil ini .. Huhuh :)
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
Fahz
admin
November 6, 2011 at 11:49 AM ×

salam aidil adha..fahz pon same rasa penat" bile BW,tapi blog tu tak de shoutbox n loading lambat.n bile klik ade je msg yang berulang2 kali kita kena klik..huhu penting ke msg tu ek? :)

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 6, 2011 at 12:43 PM ×

my page lambat sangat ke?

Reply
avatar
November 6, 2011 at 12:46 PM ×

nasib baik kartun tu lawa, hehe :p

Reply
avatar
November 6, 2011 at 1:01 PM ×

oh my.... harapnya blog Iejam tak cmtu lah... kesian kat Tia nak usha blog Iejam pon susah kalau jadik cmtu... errr sbb Iejam tag tia... huhuhu...

Jom usha sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/11/saya-mmg-gila-korea.html

Reply
avatar
November 6, 2011 at 1:07 PM ×

ayooooo
kuciwa kenapakah
raya2 ni tamo sesedihh okeh!

selamat hari raya aidil adha tia!

Reply
avatar
Anonymous
admin
November 6, 2011 at 1:34 PM ×

kenapa nie kak tia? masam jek

eh, blog era cepat ke loading? hehehe

Reply
avatar
Miss Xyz
admin
November 6, 2011 at 2:24 PM ×

hri rye x mau sedih2.. igtkn lembu je yg sedih.. haha, gurau gurau

Reply
avatar
ijA
admin
November 6, 2011 at 2:27 PM ×

ahhh, kita baru je pasang shoutbox..weee

Reply
avatar
GaRy™
admin
November 6, 2011 at 2:56 PM ×

yang loading lambat tu memang sengal... huhuhu~..

Reply
avatar
Hans
admin
November 6, 2011 at 3:06 PM ×

Selamat Hari Raya Aidiladha Daripada Hans :-)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
November 6, 2011 at 5:57 PM ×

hee...sabar je la ye Tia...loading lambat tu mmg kadang2 uji kesabaran kita...heee~

Reply
avatar
November 6, 2011 at 7:14 PM ×

errrr sy ni kalau tak buat entry panjang berjela memang x sah.. hehehe

Reply
avatar
hira
admin
November 6, 2011 at 8:38 PM ×

entri saya panjang eh? adeh. hoho

Reply
avatar
November 11, 2011 at 5:14 PM ×

err..akak xda shoutbox psl akak lebih suka org tingal jejak kt ruangan komen..boleh gitu?

Reply
avatar