Ben Ashaari Punya Petua Update Blog

Assalamualaikum. Korang dah makan malam belum? Malam ni Tia makan sup aje. Nyum-nyumm. Padahal tak makan lagi pun. Hahaa. Tapi tau dah menu malam ni sup aje. Diet? Tak payah lah. Dah selim melim ni tak yah diet-diet lagi dah.

Tadi Tia ada baca entri dari blog Ben Ashaari. Semangat tau nak baca tips Ben tu. Siapalah tak kenal beliau. Rajin bebenau ngupdate blog. Tia pun nak tau jugak apa rahsia besar si Ben ni update doplohpatjam (24jam). Sampai kekadang terfikir, si Ben ni tak keje apa? Dah tu idea bersepah aje.

Eh, sambung. Lepas Tia baca entri Ben "Jom Blog - Petua Update Blog" dia tu, baru lah Tia angguk-angguk setuju. JANGAN UPDATE KALAU TAKDE IDEA. Meahahaaa ~ Tia lettew. Takde idea, tak berupdate le jawabnya. Okey, Tia tau entri ni tak bermanfaat. Tapi sekali sekala buat entri santai takpe kan :)

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Diyana Ali
admin
November 4, 2011 at 8:07 PM ×

comel pulak tgk die snyum kan . hee :)

Reply
avatar
November 4, 2011 at 8:13 PM ×

boleh hapdet selalu kalau free dan memang keje ngadap lappy....hehe..

Reply
avatar
dwaty
admin
November 4, 2011 at 8:23 PM ×

samalah... saya pun kalau xda idea... memang tak updatela...

Reply
avatar
semutsengal
admin
November 4, 2011 at 8:42 PM ×

Err,

kalau nak fikir idea je. Memanglah takda entrinya kan.


Errr, tu yang entri merepek je. Macam aku.


HAHAHAHAHAHAHAH

Reply
avatar
YNA
admin
November 4, 2011 at 8:45 PM ×

klu takda idea mmg x berupdate.. layan je blog kengkawan yg ada entri, hihihi

Reply
avatar
November 4, 2011 at 9:17 PM ×

betul3! musykil dengan orang yang update 24 jam nehh

Reply
avatar
Popoi
admin
November 5, 2011 at 8:53 AM ×

hahaa,, btol2,, xde idea baik xyh update,, hahaha ^^

Reply
avatar
Munnafendy
admin
November 5, 2011 at 10:52 AM ×

itu la kan...ben ashaari ni byk bebenau idea dia...update selalu..

Reply
avatar
December 12, 2011 at 12:28 PM ×

kadang kala entri bro ben okay
tapi kadang kala kalau baca tak perlu buat entri
just update kat FB jer
gunala fungsi FB dengan betul

Reply
avatar