Wah! NOVEMBER dah Sampai

Klik untuk lebih jelas

Assalamualaikum. Korang baca tajuk pun mesti terasa keterujaan Tia tu kan. Hahaa! Ya, yaaa .. Tia teruja. Bulan November sula mali maaa. Ah, bila dah sampai bulan November ni terasa semakin dekat pulak penghujung tahun 2011 kan.

Tia excited dengan bulan November sebab ni bulan kelahiran Tia. Auw! Hahaa .. Tahun ni tarikh lahir Tia memang unik. 20/11/2011. Ramai yang confius tak tau berapa umur Tia. Sebab kononnya cara penulisan Tia macam orang tua. Tua ke?

Umur Tia masuk 20/11/2011 ni genaplah 20 tahun. Yea, muda lagik. Pertama kali Tia sambut birthday di dunia blog ni. Bukanlah sambut apa. Tak sambut pun. Dekat rumah pun bukan ada buat parti hari lahir. Tia tak harap sangat pun. Kitorang adik beradik memang tak kisah. Ibu cuma beli kek, then tiup then makan.

Ada mana-mana blogger yang sama tarikh lahir macam Tia tak? Or, sama bulan kelahiran? Meh lah kongsi. Kalau bulan kelahiran yang lain pi main jauh-jauh. Tak de kaitan. Hahaa! Tia gurau :B Jangan marah haaa ..

Ohyea! Bulan November ni jugaklah, bulan untuk Tia masuk mendaftar di UiTM. Tak pasti lagi samada Tia menyambung dan menyandang gelaran pelajar lagi atau tidak. Tunggu hari mendaftar lah nanti. Uiks, umur dah 20 baru nak belajo? Eh, cari ilmu tak kenal usia okeh. Aku lestik jugak kau yang kata macam tu karang .. Toink, toinkkk :)

Previous
Next Post »

27 Comments

Click here for Comments
Ujie
admin
November 1, 2011 at 1:19 PM ×

sambung belajarlah..dpt pglmn berbeza.

Reply
avatar
Syuxer
admin
November 1, 2011 at 1:53 PM ×

kita bulan lapan hehe..owh dah nak masuk umur 20 tahun dah..dah nak dewasa dah tuh ekstra bini orang lagi hehe..;)

hahaha cam orang tua??hehe takla matang adala..hehe lagi bagus dari tulisan cam bebudak kan heheh

Reply
avatar
CikGu Ma
admin
November 1, 2011 at 2:18 PM ×

uiks...cun nyerrrr tarikh lahir...ucap siap2 la takut terlepas pandang...epy bzday...moga cepat besar..hihi

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 1, 2011 at 2:29 PM ×

dah agak dah! sebab tu cakap sesapa umur lebih 20 jangan panggil kak Tia. haha

banyak my friends lahir bulan Nov :D

Reply
avatar
November 1, 2011 at 2:39 PM ×

waahh...take note..20hb nnti bday tia..hee

Reply
avatar
cik ika
admin
November 1, 2011 at 2:55 PM ×

wah..tia, umur kita sme lah..bulan hari jadi pun sme..tpi ika 9hb nie..so jgn lupe post adiah aw2..hehehhe

Reply
avatar
BOBOayeeN
admin
November 1, 2011 at 3:03 PM ×

He he tia...hepi bday in adv..hrp tia sambung belajar lagi yea..kak masuk uitm umur 22 thn..lagi tua kan .salam perkenalan

Reply
avatar
Lea Isnawi
admin
November 1, 2011 at 3:04 PM ×

wah2. comel tarikh lahir die

Reply
avatar
November 1, 2011 at 3:34 PM ×

samalah kita...bulan 11 jugak!

Reply
avatar
November 1, 2011 at 4:43 PM ×

awwww
mude remaja lagi
peh
mang cntik lah tarikh tu ye
weeweee

x pe..yg pntg ade keinginan nak belajo =]


selamat maju jaya!

Reply
avatar
ijA
admin
November 1, 2011 at 5:16 PM ×

Tia, uitm mana? s.alam ke..

Reply
avatar
November 1, 2011 at 5:28 PM ×

dua puloh ?!


Tuanyyaaaaaaaaaaa!!

Reply
avatar
niesa
admin
November 1, 2011 at 6:05 PM ×

cantik tarikh tu tia...

Reply
avatar
cik sakdi
admin
November 1, 2011 at 8:20 PM ×

bukan gaya tulisan mcm org tua la tia..cuma matang je. ekekekek hb in advance okeh

Reply
avatar
Yatie Awang
admin
November 1, 2011 at 8:51 PM ×

satu lagi tarikh unik ni...

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
November 1, 2011 at 9:30 PM ×

hee....cantik tarikh bezday Tia tu...(^^,)

Reply
avatar
maszull
admin
November 1, 2011 at 9:50 PM ×

assalamualaikum Tia...wah bln ni besday Tia yer mama ucapkn selamat hari lahir yer 20.11.2011....

19.11.2011 anak mama kawen jemputlah dtg yer...:)

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
November 1, 2011 at 11:37 PM ×

Selamat hari jadi.. hehehe

P/S : saje je wish awal..

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
November 2, 2011 at 10:10 AM ×

waaa...Tia umur baru 20 eh...muda lagi rupanya...

Reply
avatar
November 2, 2011 at 5:46 PM ×

semoga bulan ini lebih baik dari bulan sebelumnye :)

Reply
avatar
Anonymous
admin
November 2, 2011 at 8:56 PM ×

Ehehe, family kte takde bln 11 :D

Lestik jekkk diorg yg cenggitu, hahaha.

Reply
avatar
November 3, 2011 at 1:13 AM ×

auw muda lagi u...
gud luck ye study rerajin kangg....

Reply
avatar
Mya
admin
November 3, 2011 at 3:52 AM ×

kenape xsure lagi jadi pelajar or x tia? anyway apapun yg tia pilih inshaallah itu yg terbaik =)

Reply
avatar
mysha
admin
November 3, 2011 at 12:39 PM ×

muda lagi ko dik...

sama bulan besday ngan adik akak... hehehehe

takper kte tggu yer 20 hb nih nanti..tgk dapat banyak adiah tak besday gurl nih

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
November 4, 2011 at 12:05 AM ×

waah ! menarik. hehe tia. jannah nak tanya camne tia buat blog yan sangat simple ni? jannah suka blog cenggini.

Reply
avatar