Blogwalking

Assalamualaikum.

Teringat masa AKTIF berblog dulu-dulu. Sanggup tak tidur sampai subuh semata-mata untuk blogwalking saja. Sekarang dah jauh beza. Terbiasa dengan jadual masa dekat hostel. Jam11 malam, mata dah mula bagi isyarat. Tidur.

Sekarang, humm. Rindu juga nak blogwalking 24 jam. Tapi rasanya, tak tercapai kot. Singgah mana-mana blog yang termampu saja. Dah tak sanggup nak membiarkan mata jadi lebam lagi.

Update hanya ingin memastikan blog ini akan wujud selagimana hati belum tergerak untuk menghapuskannya. Sebagaimana minat menulis yang masih tertanam jauh di lubuk hati :)

Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
aizamia3
admin
October 14, 2013 at 11:16 AM ×

Adakala kita terpaksa lepaskan sesuatu yang biasa kita buat demi mengejar sesuatu yang lain yang lebih berharga/bermakna buat diri dan keluarga.

Reply
avatar
AtieAbid
admin
October 14, 2013 at 6:45 PM ×

Kan..zaman sya belajar dulu rajin gila blogwalking..zaman keja pun masih sama. Tapi sejak zaman sdh bersuami jarang2 sekali dpt blogwalking..pegang laptop waktu malam lagi la x pernah..huhu.

Reply
avatar
Cik Tieka
admin
October 15, 2013 at 1:13 AM ×

sy BW kalau line tgh laju and ikut mood jer..
bydaway, slmt myambut hari raya aidiladha ^__^

Reply
avatar
Hidayah
admin
October 17, 2013 at 10:38 AM ×

haaaa.... sama la dengan titew... time tia gile ber bw dulu la kita kenal kan.. hikhik..

akak skrg pun dah tak koser nak bw..

akak singgah blog yg ada kat sidebar je..
tu pun kalau rajin ada mood lebih sikit akak komen la..

ingat nak rajin bw balik la..
nak tambah follower, hehe

Reply
avatar
Tinta Lana
admin
October 19, 2013 at 4:08 PM ×

Akak rasa, akak masih ingt lagi waktu tia aktif berblog..time tu, akak masih terkedek2 pun lagi..hehe

Sejak masuk tahun kedua, aktif blogwalking tu dah kurg..sebab fikirkan soal kesihatan. Duduk lama2 depan laptop, pastu tenung laptop lama2..huhu, taknak cepat osteoporosis dgn rabun..hehehe

Reply
avatar