K...

Assalamualaikum.

"Assalamualaikum Aina. Selamat bercuti. Kau apa khabar? Eh, aku dengar kita start kuliah balik 25 November ni. Bila kau balik ah? Kita sama-sama boleh tak? Aku nak sebilik dengan kau. Pihak kolej kata hari tu kita boleh pilih bilik. Yang penting kena datang awal lah. Kita satu bilik. Kau nak tak?"

Send

Lepas beberapa minit.

"k..."

???!!

***

Selalu macam ni. Taip panjang lebar, dapat reply tak sampai 10 patah perkataan. Sabar je lah.

Bila berdepan dengan orang macam ni, rasa macam dia tak de feeling je. Kita yang teruja lebih. Eh, tak marah. Kena BERSANGKA BAIK. Mungkin dia tengah sibuk sampai tak boleh nak taip panjang-panjang kan.

NOTE : Semester depan boleh pilih bilik dengan kawan-kawan. Minimum, dua orang. Maksimum 4 orang. Hummm. Satu semester bukan lama. Hampir empat lima bulan juga.

Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
October 14, 2013 at 3:36 PM ×

kan. mmg bengang kalau dpt reply "k" je -__-

Reply
avatar
AtieAbid
admin
October 14, 2013 at 6:43 PM ×

Hehhee..ada jgk kawan2 yg reply 'k' jak..mmg lepas tu x reply dah la..haha..

Reply
avatar
reenapple
admin
October 14, 2013 at 8:51 PM ×

Aku pun tak suka orang 'K' kan aku. Lagi baik kalau tak reply dari balas satu patah je. Heee.

Reply
avatar
~ Cik Azz ~
admin
October 14, 2013 at 10:19 PM ×

Dulu akak rajin jugak taip sms panjang-panjang.. Nak gunakan tahap maksima caj sekali sms tu.. Sekarang ni nak sms pun dah malas... Dapat sms free pun tak tau nak buat apa.. hehe..

Reply
avatar
October 15, 2013 at 10:12 AM ×

busy tukar langsir raya tu

Reply
avatar
October 16, 2013 at 7:47 AM ×

Kalau dapat balasan sms macam ni memang sentap habis la kan.

Reply
avatar
amir zahari
admin
October 17, 2013 at 10:39 AM ×

mmg tak suka la bila kita tapi panjang2 die reply k je.. sibuk mcmana pun kalau smata nk reply k jgn reply.. settle kan urusan baru reply..

Reply
avatar