Jangan Minta Nombor Telefon Awek - Tips Mengurat

Assalamualaikum. Alamak! Ni minta-minta nombor telefon ni taktik lama ni. Kalau korang serius nak kenal dengan awek tu, please lah jangan minta nombor telefon depa hokeh. Bukan semua perempuan jenis muka tak tau malu yang bila hangpa lelaki minta number, depa terus kasik!

Harap maklung, perempuan sekarang dah ramai yang makin jual mahal. Ada jugak yang saja nak aniaya lelaki. Kasi number salah atau number orang lain. Memang naya lah kau kan lelaki. Hahaa .. So, cara terbaik is hangpa lelaki yang kasi number hangpa dekat orang perempuan.

Lelaki : Wak , wakkk! Tite nak kenal dengan awak boleh? Tite siyes ni. (SUMPAH kalau Tia jumpa orang macam ni, memang makan kasut saiz 6 gamaknye!) Tite tawu. Kalau tite mintak number awak, mesti awak tak kasi kan. So, nah .. Ni number tite. Kalau agak-agak muke tite ada bajet-bajet korea, awak call lah ye ..

WAKAKAKAKAAAA!!

Hangpa dah usaha kan. Kalau ada jodoh hangpa, awek tu call lah. Kalau awek tu berkenan dengan muka hang even tak seghope macam Aaron Aziz, ada lah nanti berbunyik handphone hangpa tu. Apa? Kalau tak dak? Dah nak buat cemana kalau tak dak .. Mungkin ada lebih baik untuk hangpa kan .. Toi dak?

Mungkinkah Lisa Surihani? Tambah cantik bila dia bertudung kan? Weh, jangan mimpi nohh .. Hahaa!

Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
Sharif Dez
admin
November 13, 2011 at 12:03 PM ×

Oh. tip yang menarik ney. Ada sesiapa nak kenal sharifdez boleh hubungi 01253XXXXX. hehehe...

Reply
avatar
November 13, 2011 at 1:58 PM ×

agagagga..
ala malu la i nak call...kehkeh...

Reply
avatar
November 13, 2011 at 2:29 PM ×

hahaha sis tia dah boleh jadi dr cinta.. mcm2 tips boleh sis bagi.. :P

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
November 13, 2011 at 3:51 PM ×

dah jadi kwn bleh nak mintk no hp..kih kih kih

Reply
avatar
sha my heart
admin
November 13, 2011 at 5:24 PM ×

ramai je lelaki yg nak kena makan kasut saiz 6 jugak ni. kahkah~

entri serius atau santai, pilih mana?

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 13, 2011 at 9:42 PM ×

nak buat, tapi tak boleh. nanti ada orang mengamuk. haha :D

Reply
avatar
November 13, 2011 at 10:47 PM ×

mintak nama fb nak add sudah, hehe :p

Reply
avatar
Terbelog
admin
December 28, 2011 at 7:12 PM ×

x kire
nk mintak jugak
takut melepas

Reply
avatar
H Y D E
admin
March 31, 2012 at 11:21 PM ×

choii. tips la sangat. kikikiki

Reply
avatar
Anonymous
admin
December 22, 2013 at 5:30 AM ×

Hai. Awak. Buat. apa.

Reply
avatar