Ieyza Afieyna 1st Giveaway

Assalamualaikum. Mula-mula sekali Tia nak kata maaf sebab lambat keluarkan entri ni dan terima kasih sebab dah tag Tia untuk join contest ini. Kata-kata tu Tia tujukan dekat Faridah sebab dia yang tag Tia. Heheh~

Klik banner kalau nak join ye :)

Comel kan bannernya? Tempoh GA ni cuma 2 minggu. Tarikh tamat pada 16 November 2011. Tak lama lagi pun. Menang tak menang belakang cerita. Tapi tolong pastikan Tia menang boleh tak? Hahaa ~ Am done!

UPDATE!!

Grr~ Tia selalu lupa nak tag orang. Maaf ye .. Heheh .. Meh nak tag 2 blogger :)

  1. http://izuan-izuan.blogspot.com/
  2. http://hzaid.blogspot.com/
Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
Bro Ahmad
admin
November 7, 2011 at 12:42 AM ×

malu nak join sebab cute sangat tia hehee

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 7, 2011 at 1:32 AM ×

nak mengcopy past brader atas ni punya komen. haha XD

Reply
avatar
November 7, 2011 at 1:50 AM ×

hahaaa .. pandailah korang yeee .. heh ~

Reply
avatar
November 7, 2011 at 1:34 PM ×

thanx join GA ieyza;)

gudluck ye.. ^^

Reply
avatar