Pembedahan?

Assalamualaikum. Selamat pagi Malaysia. Ahak! Kelmarin Tia tak update blog sebab dari pagi sampailah ke malam, Tia bertapa di hospital buat medical check up yaw! So, dalam sehari selesailah sudah segala urusan.

Pasal thyroid Tia, yeah! Doktor pun kata maybe itu memang thyroid. Semalam doktor ambik darah tapi keputusan keluar pada 22/11/2011. Adeh! Mana boleh Tia ambik. Tia kan belajar. Takkan nak ulang-alik balik Sandakan kot? Memang tak lah! 6 jam perjalanan dowh ..

Mean, kena tunggu sampai Tia balik cuti datang balik hospital dan buat pemeriksaan selanjutnya. Kalau doktor kata "OK KITA BEDAH!". Heh~ No komennnnnn. Rasanya Tia lari balik rumah kut. Haha!

Korang dah sarapan belum? Tia minum susu dutch lady aje. Sodap! Wink, winkkk :)


Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
era kecik
admin
November 9, 2011 at 10:18 AM ×

selamat pagi kak tia =]
kak tia kena tyroid? era tak tau pon... huhuhu TT__TT. sian kak tia, macam ngan mak era, tapi mak era tak buat pembedahan, tapi mak era makan ubat jek.. :)

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
November 9, 2011 at 10:53 AM ×

semoga semuanya berjalan lancar tia..:)))

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
November 9, 2011 at 11:03 AM ×

selmat pg..tia skang kat mana...kih kih kih

Reply
avatar
November 9, 2011 at 11:54 AM ×

kawan akak pun ade kena.
takut nak bedah gak...=P

Reply
avatar
November 9, 2011 at 11:57 AM ×

hayoooo
yekeee
emmm
x pela

semoga dipermudahkan la semuanye ye tia =]

tia sbg belajo kat mane ni?

Reply
avatar
Dalila Diela
admin
November 9, 2011 at 1:40 PM ×

semoga semuanya berjalan dgn lancar..
harap x mengganggu pelajaran Tia nnt..:)

Reply
avatar
November 9, 2011 at 2:45 PM ×

alahai sis ni kena la jaga diri.. takmo sakit2 lagi..

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 9, 2011 at 2:56 PM ×

semoga Tia dapat kembali sihat :D

Reply
avatar
alif haris
admin
November 9, 2011 at 7:37 PM ×

semoga dipermudahkan urusan tia :)

hehe .. sedapnye susu ^^

Reply
avatar