Update Blog Kejap Rajin Kejap Malas

Assalamualaikum. Dah nak dekat 7 bulan Tia berblog. Macam tak perasan aje. Dah macam-macam entri Tia publish dekat blog ni. Terpandanglah pulak di sidebar Blog Archieve tu. "Eh, boleh buat entri ni. Hahaa!"


Start bulan Jun sampai September prestasi Tia update blog sangatlah merosot. Then Oktober dah naik balik. Rajinlah konon-konon. Haha~ So sekarang dah masuk bulan November tak tahu lah macamana pulak prestasinya. Tengok sajalah ..

Jom sambung blogwalking untuk tambahkan follower jom. Heh~ Terasa lapar pulok.

Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
November 6, 2011 at 10:57 PM ×

Prestasi bergantung pada mood... Hheeee

Reply
avatar
Freaky
admin
November 6, 2011 at 11:05 PM ×

freaky pun semakin malas ... haha bukan apa cuma sibuk dengan kelas

Reply
avatar
GaRy™
admin
November 6, 2011 at 11:09 PM ×

saya memang nak tujukan lagu tu untuk awak pun~... XP

Reply
avatar
cik violet
admin
November 6, 2011 at 11:10 PM ×

samo la kte..kejap trun kejap naik idea nyeee ;p

Reply
avatar
ijA
admin
November 6, 2011 at 11:11 PM ×

wahh/Tia, ada orang tujukan lagu..nice..

Reply
avatar
Bro Ahmad
admin
November 6, 2011 at 11:13 PM ×

yang penting masa tia.. bro pun ada akan datang sibuk mesti tak buka blog hmm.

- adsense tia cuba je apply macam daftar nuffnang isi borang selengkapnya..tapi keputusan kat tangan GA berkemungkinan dalam 2 minggu sama ada lulus atau tolak try je. patut rasa template blog senget adsense intai rupanya hmm,

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 6, 2011 at 11:33 PM ×

kira banyak lah dalam masa 7 bulan 451 entri :D

Reply
avatar
ABU
admin
November 7, 2011 at 12:09 AM ×

follow me..will follow you back :P
kah kah kah..

banyak dah post kau tia.. buat kan aku entry jugak,.. nati aku bagi pasword hehehe mau?!

Reply
avatar
I am...izuan
admin
November 7, 2011 at 12:11 AM ×

tau x pe...cuba pergi kat blog saya....bulan julai ada...rajin..tapi betul2 malas sebab bz..august...tak ada lansung...hahahahaha....bulan lepas paling banyak

Reply
avatar