Template Free Tema Biru Pink

Assalamualaikum. Yeahh! Update lagik. Nyahahahaa ~ Actually Tia sempat edit satu lagi template yang bertemakan blue and pink. Tia memandai kasi nama template tu Cool Blue and Cute Pink. Perghhh! Tak menahan sungguh .. Hakhak!

Tia edit template tu penuh kasih sayang tau sebab tu comel jek nampak. Template tu simple but cute. Template tu dah sedia ada butang like facebook dan nota kaki selepas entri. Kalau nak tau cara ubah nota kaki selepas entri tu, boleh baca entri Template Free Tema Hitam Menawan.


Dekat atas tu contoh aje. Kalau hangpa nak tengok demo nya, boleh tengok dekat blog Bukan Cuma Cinta. Tapi demo dekat blog tu akan expired bila-bila masa sebab Tia akan tukar lain lagi template dekat blog tu. So, selagi masih sempat ni boleh lah pi tengok nahhh ..

Kalau ada yang berminat nak download code template tu, ni link nya .. Free Cool Blue and Cute Pink Template. Panjang bebenau tajuk .. Wakakaaa!

Previous
Next Post »

6 Comments

Click here for Comments
November 12, 2011 at 12:18 AM ×

huwaaaaa
comeiiii!
sukeeee
ajen la tia niii =]

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
November 12, 2011 at 1:15 AM ×

tia. sukanya.

jannah ada tanya soalan kan?

maksud jannah, jannah nak yang mcm blog tia ni. haa. background postnya seakan2 bersambung dgn background blog. then header tu tak bersambung dengan post ke tia? jannah rasa nak edit sikit blog jannah. tapi jannah tak reti. tia ajar..boleh tak?

Reply
avatar
era kecik
admin
November 12, 2011 at 3:26 PM ×

kak tia, boleh nak template warna biru yang cool gitu? hehehe

Reply
avatar