Lagi Mau Tukar Ka?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)


Haha! Yeah, Tia tukar lagi template. Waduh-waduh mesti ada yang pening dengan Tia kan sebab asyik tukar template aje. Hehe! Tak cukup tu, sekali dengan header pulak tu Tia tukar.

Tia buat header tu simple aje. Tapi lama jugak baru nak siap. Cuma Tia tak pakai adobe photoshop bagai. Tia cuma guna Microsoft PowerPoint dan Paint. Edit sana sini dan siap!

Template pun Tia godek-godek sendiri. Template Tia tak cun mana. Nampak macam boring je kan. Haha! Tak kisahlah, yang penting loading laju. Laju ke? Grr~
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
adan
admin
May 24, 2011 at 10:40 PM ×

adakah anda seorang yang cepat bosan?

Reply
avatar
Freaky
admin
May 24, 2011 at 10:41 PM ×

terlalu simple dan putih sangat. huhu

Perempuan lebih kedekut ?

Reply
avatar
May 24, 2011 at 10:42 PM ×

@adan : inchek adan , itu tidak benar . haha ! manada bosan ow . cuma ada yang mengadu template tu nda berapa bagus . hee ~

Reply
avatar
Opah Kentang
admin
May 24, 2011 at 10:53 PM ×

opah lagi suke yang lame2 dulu.
tapi kalau yang baru ni pun cun saje :)

Reply
avatar
adwafarahin
admin
May 24, 2011 at 10:54 PM ×

rajin benor ye tuka template..hehe :)

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 24, 2011 at 10:55 PM ×

guna paint and microsoft, pergh anda memang hebat..^^

Reply
avatar
cik azeya
admin
May 24, 2011 at 11:03 PM ×

ahah. cun. sebab kaler pink. hee. tapi kejap. nape button follower tu kurus sangat. tak comeyy sebab tak same saiz. haha. tetibe bagi komen kat blog orang. niat hati nak cari gaduh. gaduhlah dengan saye. pls. pls. hee

Reply
avatar
May 24, 2011 at 11:13 PM ×

boleh la upah Tia mekap blog Ticer plak :)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 24, 2011 at 11:28 PM ×

ok la ni..menarik...hehe..

Reply
avatar
May 24, 2011 at 11:33 PM ×

@Ticer : Tia buat free untuk Ticer ;) hehee ~

Reply
avatar
Norfidayu
admin
May 24, 2011 at 11:36 PM ×

tia cepat berubah hati ye sygg..

Reply
avatar
May 24, 2011 at 11:38 PM ×

Tia: waa bestnyer... :D

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 25, 2011 at 12:03 AM ×

wah wahhh. warna pink. i likeee <3. huhu. comel comelll. mcm tia :D

Reply
avatar
Ayie
admin
May 25, 2011 at 12:41 AM ×

steady.. best gak layan main main tukar template nih.. hahaha

Reply
avatar
Hanim Mahali
admin
May 25, 2011 at 9:53 AM ×

template wokey je tia... simple... mesra pengguna gitu... tapi header tu lagi chantek kalau adjust width bagi panjang sikit....

Reply
avatar