Tuesday, May 24, 2011

Lagi Mau Tukar Ka?

Assalamualaikum .. Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;) Haha! Yeah, Tia tukar lagi template. Waduh-waduh mesti ada yang... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)


Haha! Yeah, Tia tukar lagi template. Waduh-waduh mesti ada yang pening dengan Tia kan sebab asyik tukar template aje. Hehe! Tak cukup tu, sekali dengan header pulak tu Tia tukar.

Tia buat header tu simple aje. Tapi lama jugak baru nak siap. Cuma Tia tak pakai adobe photoshop bagai. Tia cuma guna Microsoft PowerPoint dan Paint. Edit sana sini dan siap!

Template pun Tia godek-godek sendiri. Template Tia tak cun mana. Nampak macam boring je kan. Haha! Tak kisahlah, yang penting loading laju. Laju ke? Grr~

15 comments

  1. adakah anda seorang yang cepat bosan?

    ReplyDelete
  2. @adan : inchek adan , itu tidak benar . haha ! manada bosan ow . cuma ada yang mengadu template tu nda berapa bagus . hee ~

    ReplyDelete
  3. opah lagi suke yang lame2 dulu.
    tapi kalau yang baru ni pun cun saje :)

    ReplyDelete
  4. rajin benor ye tuka template..hehe :)

    ReplyDelete
  5. guna paint and microsoft, pergh anda memang hebat..^^

    ReplyDelete
  6. ahah. cun. sebab kaler pink. hee. tapi kejap. nape button follower tu kurus sangat. tak comeyy sebab tak same saiz. haha. tetibe bagi komen kat blog orang. niat hati nak cari gaduh. gaduhlah dengan saye. pls. pls. hee

    ReplyDelete
  7. boleh la upah Tia mekap blog Ticer plak :)

    ReplyDelete
  8. @Ticer : Tia buat free untuk Ticer ;) hehee ~

    ReplyDelete
  9. tia cepat berubah hati ye sygg..

    ReplyDelete
  10. wah wahhh. warna pink. i likeee <3. huhu. comel comelll. mcm tia :D

    ReplyDelete
  11. steady.. best gak layan main main tukar template nih.. hahaha

    ReplyDelete
  12. template wokey je tia... simple... mesra pengguna gitu... tapi header tu lagi chantek kalau adjust width bagi panjang sikit....

    ReplyDelete