Oh, Berani Mereka Ini

terima kasih
Berdasarkan entri Tia yang ini, dorang dengan berani memberi pendapat dekat Tia. Wah, wah! Tia hargai sangat. So, Tia buat keputusan Tia akan buang Intensedebate tu. Thanks atas pendapat yang jujur..

  • Yang Sonyum Sokmo ni macam 50-50 aje. Nak jaga hati Tia ek. Haha!
  • Oh, Ayie pun kata "wow" lahhh
  • Akhirnya, Cik Sakdi kita yang pakai berukband pun kata berat. Hoyeh2!
  • Shatooman kata tak berat sebab dia pakai jaring. Erk~ Tangkap ikan ke? Hehee
  • Amny pun kata leceh. wuwuuuu~
Sebelum ni, kotak komen Tia macam dalam gambar atas ni. Tapi, majoriti kata leceh. So Tia hormat pendapat mereka dan Tia akan remove it.. Okeylah jom blogwalking kat blog dorang yang sporting ni ;)

Previous
Next Post »

22 Comments

Click here for Comments
ArulchelseA
admin
May 7, 2011 at 5:03 PM ×

ok je mana2 pun..janji sesusai..hehe..

Reply
avatar
Miss Tira
admin
May 7, 2011 at 5:14 PM ×

Apa pun tak kisah janji penting. Mengutamakan pandangan dan keselesaan para pembaca. Syabas :)

Reply
avatar
May 7, 2011 at 5:27 PM ×

@Arulchelsea : takpe , yang ni lebih sesuai kot . simple je kan ..

@Miss Tira : mesti macam tu sebab kalau nak ikut kepala sendiri tanpa ambil kira pendapat orang , takkan ke mana ;)

Reply
avatar
May 7, 2011 at 5:29 PM ×

Hihi karate pun karate la Tia.. :))

Reply
avatar
May 7, 2011 at 5:35 PM ×

@Ticer Wann : hehee ~ takpe , boleh jamin keselamatan kan teacher ;)

Reply
avatar
May 7, 2011 at 5:46 PM ×

Tia: dah suka ngan gelaran Tia bagi tu.. hehe :) Cikgu Penyayang yang nak karate orang ;) tak da button like la pulak :)

Reply
avatar
Cik Diana
admin
May 7, 2011 at 5:47 PM ×

bgus larh tia.. hehe
pilihan yg bijak cOz leyh dpt pndapat blOger lain..

Reply
avatar
shatooman
admin
May 7, 2011 at 5:48 PM ×

jaring tangkap ikan?? ekekeke...
dok kt KL je pakai jaring.. balik kmpg pakai steamyx je~ ;p

Reply
avatar
najwa's
admin
May 7, 2011 at 5:59 PM ×

hehe a'ah, cmni lebih simple. :)

Reply
avatar
May 7, 2011 at 6:03 PM ×

@Ticer Wann : hehe , Tia tau ticer ni memang cikgu penyayang ;)

@Cik Diana : yup ! kadang2 , Tia perlukan pendapat orang juga untuk maju ke depan ..

@shatooman : amboi , kampung lagi hebakk ! pakai streamyx noh ..

@najwa's : yee . Tia pun rasa camni lagi oke kut . ngee ;)

Reply
avatar
Miss Shikio
admin
May 7, 2011 at 7:35 PM ×

mcm ni lg senang hehe~

Reply
avatar
Ayie
admin
May 7, 2011 at 8:13 PM ×

oke je.. takde le masalah sgt.. nak kata berat, tak sangat.. sedang sedang lee.. ^^

*kenapa dengan shoutbox..??

Reply
avatar
ucu keyna
admin
May 7, 2011 at 8:32 PM ×

toink..toink.. :)

Reply
avatar
cik sakdi
admin
May 7, 2011 at 8:55 PM ×

hah kalau yang ni kan tia. xsampai 2 saat dah terkeluar ruangan komen nye. yang tu pendapat je, tapi better yang ni lah. aum2 hehe :)

Reply
avatar
ABU
admin
May 7, 2011 at 9:16 PM ×

yang ni lagi ok kot..
sbb aku pakai berokbeng..hehehe

Reply
avatar
May 7, 2011 at 9:54 PM ×

oooo,tuan rumah..takde shoutbox..letak kat cni je la,hee..time kasih tinggal jejak kat blog saya ritu, dah follow blog tuan rumah sekali..hehe..

Maharaja Lawak minggu ke-6

Reply
avatar
Mohd Ridhuan
admin
May 7, 2011 at 11:02 PM ×

dah kembali ke yang asal...
actually suka kotak komen mcm ni je...
ehhehhehe

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 7, 2011 at 11:13 PM ×

intese debate ni senang, tapi tak mesra seo lah..

Reply
avatar
amny
admin
May 7, 2011 at 11:58 PM ×

ahahaha..ni lagi senang....^^

Reply
avatar
Ezay Hadry
admin
May 8, 2011 at 12:16 AM ×

aha btul la kputusan tu...dh ringan sikit :) cpt je submit komen ni..tak cam dulu

Reply
avatar
adan
admin
May 8, 2011 at 12:20 AM ×

macam biasa ni simple.. ^_^

Reply
avatar
shatooman
admin
May 8, 2011 at 3:27 PM ×

jaring is better than streamyx.. tp sesetengah tempat je la yg ada~

Reply
avatar