Saturday, May 7, 2011

Oh, Berani Mereka Ini

Berdasarkan entri Tia yang ini , dorang dengan berani memberi pendapat dekat Tia. Wah, wah! Tia hargai sangat. So, Tia buat keputusan Tia... thumbnail 1 summary
terima kasih
Berdasarkan entri Tia yang ini, dorang dengan berani memberi pendapat dekat Tia. Wah, wah! Tia hargai sangat. So, Tia buat keputusan Tia akan buang Intensedebate tu. Thanks atas pendapat yang jujur..

  • Yang Sonyum Sokmo ni macam 50-50 aje. Nak jaga hati Tia ek. Haha!
  • Oh, Ayie pun kata "wow" lahhh
  • Akhirnya, Cik Sakdi kita yang pakai berukband pun kata berat. Hoyeh2!
  • Shatooman kata tak berat sebab dia pakai jaring. Erk~ Tangkap ikan ke? Hehee
  • Amny pun kata leceh. wuwuuuu~
Sebelum ni, kotak komen Tia macam dalam gambar atas ni. Tapi, majoriti kata leceh. So Tia hormat pendapat mereka dan Tia akan remove it.. Okeylah jom blogwalking kat blog dorang yang sporting ni ;)

22 comments

  1. ok je mana2 pun..janji sesusai..hehe..

    ReplyDelete
  2. Apa pun tak kisah janji penting. Mengutamakan pandangan dan keselesaan para pembaca. Syabas :)

    ReplyDelete
  3. @Arulchelsea : takpe , yang ni lebih sesuai kot . simple je kan ..

    @Miss Tira : mesti macam tu sebab kalau nak ikut kepala sendiri tanpa ambil kira pendapat orang , takkan ke mana ;)

    ReplyDelete
  4. Hihi karate pun karate la Tia.. :))

    ReplyDelete
  5. @Ticer Wann : hehee ~ takpe , boleh jamin keselamatan kan teacher ;)

    ReplyDelete
  6. Tia: dah suka ngan gelaran Tia bagi tu.. hehe :) Cikgu Penyayang yang nak karate orang ;) tak da button like la pulak :)

    ReplyDelete
  7. bgus larh tia.. hehe
    pilihan yg bijak cOz leyh dpt pndapat blOger lain..

    ReplyDelete
  8. jaring tangkap ikan?? ekekeke...
    dok kt KL je pakai jaring.. balik kmpg pakai steamyx je~ ;p

    ReplyDelete
  9. hehe a'ah, cmni lebih simple. :)

    ReplyDelete
  10. @Ticer Wann : hehe , Tia tau ticer ni memang cikgu penyayang ;)

    @Cik Diana : yup ! kadang2 , Tia perlukan pendapat orang juga untuk maju ke depan ..

    @shatooman : amboi , kampung lagi hebakk ! pakai streamyx noh ..

    @najwa's : yee . Tia pun rasa camni lagi oke kut . ngee ;)

    ReplyDelete
  11. oke je.. takde le masalah sgt.. nak kata berat, tak sangat.. sedang sedang lee.. ^^

    *kenapa dengan shoutbox..??

    ReplyDelete
  12. hah kalau yang ni kan tia. xsampai 2 saat dah terkeluar ruangan komen nye. yang tu pendapat je, tapi better yang ni lah. aum2 hehe :)

    ReplyDelete
  13. yang ni lagi ok kot..
    sbb aku pakai berokbeng..hehehe

    ReplyDelete
  14. oooo,tuan rumah..takde shoutbox..letak kat cni je la,hee..time kasih tinggal jejak kat blog saya ritu, dah follow blog tuan rumah sekali..hehe..

    Maharaja Lawak minggu ke-6

    ReplyDelete
  15. dah kembali ke yang asal...
    actually suka kotak komen mcm ni je...
    ehhehhehe

    ReplyDelete
  16. intese debate ni senang, tapi tak mesra seo lah..

    ReplyDelete
  17. ahahaha..ni lagi senang....^^

    ReplyDelete
  18. aha btul la kputusan tu...dh ringan sikit :) cpt je submit komen ni..tak cam dulu

    ReplyDelete
  19. macam biasa ni simple.. ^_^

    ReplyDelete
  20. jaring is better than streamyx.. tp sesetengah tempat je la yg ada~

    ReplyDelete