Advertlets Selaju Ini ??

advertlets
Kalau korang perasan, Tia dah "cutikan" Nuffnang. Sebelum ni Tia selalu dengar pasal Advertlets ni. Advertlets ni adalah salah satu lubuk untuk menjana pendapatan.

Setakat ni Tia tak boleh komen apa-apa lagi sebab Tia baru aje berjinak-jinak dengan Advertlets. Amat mengejutkan Tia bila baru aje Tia letak iklan tu dekat blog ni dan ia mula berkesan.

Kejap aje earnings nya menaik. Macam tak percaya.. Haha! Ada tak yang pakai Advertlets ni? Kasi respon sikit..

Previous
Next Post »

28 comments

Click here for comments
aNiss :):)
admin
May 4, 2011 at 9:32 PM ×

aniss memang tak pakai iklan pun kat blog... hehehe =)

Reply
avatar
aku
admin
May 4, 2011 at 9:33 PM ×

ye ke?nak try la..nak curang ngan nuffnang..haha

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 4, 2011 at 9:33 PM ×

eyfa pakai Adverlets baru dapat RM0.05sen. HAHA. tapi baru pasang semalam. ehehe. Tia boleh ke kalau kite pasang nuffnang dengan adverlets sekali? i mean. guna dua2. ehhee. ke kena guna salah satu?

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 4, 2011 at 9:35 PM ×

ermmm.nak cuba jugak la..

Reply
avatar
Mira Fatin
admin
May 4, 2011 at 9:35 PM ×

BETUL3! sokong sgt2! x tw la kot2 dy kra org yg view page kta skali .. tp mmg best la..nuffnang nie nk naek sebulan skali pn susah kott..HEHE

Reply
avatar
KyêrulL
admin
May 4, 2011 at 9:43 PM ×

taniah sebab guna Advertlets :D
3 hari pakai skang dah ada Rm16 ^.^

http://www.kayif.com/2011/05/wow-earning-advertlets-you-guys-must.html

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 4, 2011 at 9:45 PM ×

Nak try pakai Advertlets lah. kalau x okay tukar nuffnang balik. ahha. tapi nuffnang memang susdah nak naik. huhu

Reply
avatar
May 4, 2011 at 9:46 PM ×

@EYFAalisas : Tia baru pasang tadi dan Tia dah dapat RM0.20 . hehe ! boleh tu boleh tapi status gliteratti kat nuffnang tu akan ditarik balik .. hehe

@Mira Fatin : wow ! kalau dia kira orang yang view page , kejap je lah naik . hehe ! tapi memang cepat ah dia naik . terkejut jugak Tia ..

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 4, 2011 at 9:54 PM ×

ish2, ni yang rasa nak tukar ni..hehehe

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 4, 2011 at 10:17 PM ×

tp tu la stastus kena trik la plak..tgh pk nak curang ke tak.. hahha..nmpak mcm ok je..nuff sy bru 1.70 ni..tu pun da dekat sebulan..ermm..

Reply
avatar
May 4, 2011 at 10:18 PM ×

dah ikut pun.. saya pon dah cutikan cik nuffnang.. nak cube benda ni lak... hehehe :)

Reply
avatar
May 4, 2011 at 10:31 PM ×

serius.betul ke?alamak.macam mana ni?hehe..

bg saya habiskan cashout last saya ni,baru saya tukar advertlets k

Reply
avatar
ABU
admin
May 4, 2011 at 11:22 PM ×

oh ya ka cam best jak..mau try la nnti..:)

Reply
avatar
nelly
admin
May 4, 2011 at 11:34 PM ×

tak reti pakai ~~

Reply
avatar
May 5, 2011 at 12:09 AM ×

mcm best je...
leh la blanje ni...LoL

Reply
avatar
Izan Ishak
admin
May 5, 2011 at 12:47 AM ×

cam best je advertlets~

Reply
avatar
A'IM
admin
May 5, 2011 at 1:25 AM ×

dah dapat cash out habaq mai okes

Reply
avatar
May 5, 2011 at 1:29 AM ×

@A'IM : okey . jangan risau , dah cash out nanti habaq kat semua . hehe

Reply
avatar
adan
admin
May 5, 2011 at 1:53 AM ×

saya letak nuffnang tp mcm tak function... letak nun di bawah.. ehehe

Reply
avatar
Haida
admin
May 5, 2011 at 2:04 AM ×

erm cik tia tak pe ke letak iklan pork chop burger tu bukan ke kita tak boleh makan tu..haram..

Reply
avatar
May 5, 2011 at 3:10 PM ×

Ikut la.... Advrlet ok jugak... Penah pakai... Tp x pnah dgr lg yang cash out...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Reply
avatar
Ayie
admin
May 5, 2011 at 5:31 PM ×

Kalau status gliterati ditarik balik, harga iklan CTR akan berkurang.. Kalau yang ada status gliterti tuh, setiap klik mereka akan dapat minumum 0.25.. Kalau yang tak ada status gliterati, harga cuma 0.10 je.. rugi.. Baik fokus satu satu..

Reply
avatar
Syat0za Zai
admin
May 5, 2011 at 9:38 PM ×

sape yg bagi idea berpindah ke advertlets ni?? ==="

Reply
avatar
amny
admin
May 5, 2011 at 11:19 PM ×

macam bes je...sehari tu memang masyukk ke??

Reply
avatar
cik bAtu
admin
May 6, 2011 at 3:56 AM ×

wahh...cam besh je....nant nak usha...heee..

Reply
avatar
Cik Cempaka
admin
May 9, 2011 at 12:06 AM ×

memang, duit cepat naik..pagi lain, petang dah bertambah..teruja..

tapi ttp tukar nuff balik sbb sy lg suka statistik nuff nyer...

pasal duit tu, tak kisah la..

Reply
avatar
hatiretak
admin
May 26, 2011 at 1:55 PM ×

advertlets...bila nk cashout,paling susah..banyak masalah..tapi setiap hari duit naik..
nuffnang,kena orang click baru naik

Reply
avatar
Sally987_99
admin
June 17, 2011 at 4:49 PM ×

I baru gune advertlets. Tapi jln gak sikit sbb org x ramai yg dtg haha. Ni blog kteorg
www.yurikayumemiya.blogspot.com

Reply
avatar