Wednesday, May 4, 2011

Advertlets Selaju Ini ??

Kalau korang perasan, Tia dah "cutikan" Nuffnang. Sebelum ni Tia selalu dengar pasal Advertlets ni. Advertlets ni adalah salah ... thumbnail 1 summary
advertlets
Kalau korang perasan, Tia dah "cutikan" Nuffnang. Sebelum ni Tia selalu dengar pasal Advertlets ni. Advertlets ni adalah salah satu lubuk untuk menjana pendapatan.

Setakat ni Tia tak boleh komen apa-apa lagi sebab Tia baru aje berjinak-jinak dengan Advertlets. Amat mengejutkan Tia bila baru aje Tia letak iklan tu dekat blog ni dan ia mula berkesan.

Kejap aje earnings nya menaik. Macam tak percaya.. Haha! Ada tak yang pakai Advertlets ni? Kasi respon sikit..

28 comments

  1. aniss memang tak pakai iklan pun kat blog... hehehe =)

    ReplyDelete
  2. ye ke?nak try la..nak curang ngan nuffnang..haha

    ReplyDelete
  3. eyfa pakai Adverlets baru dapat RM0.05sen. HAHA. tapi baru pasang semalam. ehehe. Tia boleh ke kalau kite pasang nuffnang dengan adverlets sekali? i mean. guna dua2. ehhee. ke kena guna salah satu?

    ReplyDelete
  4. BETUL3! sokong sgt2! x tw la kot2 dy kra org yg view page kta skali .. tp mmg best la..nuffnang nie nk naek sebulan skali pn susah kott..HEHE

    ReplyDelete
  5. taniah sebab guna Advertlets :D
    3 hari pakai skang dah ada Rm16 ^.^

    http://www.kayif.com/2011/05/wow-earning-advertlets-you-guys-must.html

    ReplyDelete
  6. Nak try pakai Advertlets lah. kalau x okay tukar nuffnang balik. ahha. tapi nuffnang memang susdah nak naik. huhu

    ReplyDelete
  7. @EYFAalisas : Tia baru pasang tadi dan Tia dah dapat RM0.20 . hehe ! boleh tu boleh tapi status gliteratti kat nuffnang tu akan ditarik balik .. hehe

    @Mira Fatin : wow ! kalau dia kira orang yang view page , kejap je lah naik . hehe ! tapi memang cepat ah dia naik . terkejut jugak Tia ..

    ReplyDelete
  8. ish2, ni yang rasa nak tukar ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. tp tu la stastus kena trik la plak..tgh pk nak curang ke tak.. hahha..nmpak mcm ok je..nuff sy bru 1.70 ni..tu pun da dekat sebulan..ermm..

    ReplyDelete
  10. dah ikut pun.. saya pon dah cutikan cik nuffnang.. nak cube benda ni lak... hehehe :)

    ReplyDelete
  11. serius.betul ke?alamak.macam mana ni?hehe..

    bg saya habiskan cashout last saya ni,baru saya tukar advertlets k

    ReplyDelete
  12. oh ya ka cam best jak..mau try la nnti..:)

    ReplyDelete
  13. mcm best je...
    leh la blanje ni...LoL

    ReplyDelete
  14. dah dapat cash out habaq mai okes

    ReplyDelete
  15. @A'IM : okey . jangan risau , dah cash out nanti habaq kat semua . hehe

    ReplyDelete
  16. saya letak nuffnang tp mcm tak function... letak nun di bawah.. ehehe

    ReplyDelete
  17. erm cik tia tak pe ke letak iklan pork chop burger tu bukan ke kita tak boleh makan tu..haram..

    ReplyDelete
  18. Ikut la.... Advrlet ok jugak... Penah pakai... Tp x pnah dgr lg yang cash out...

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    ReplyDelete
  19. Kalau status gliterati ditarik balik, harga iklan CTR akan berkurang.. Kalau yang ada status gliterti tuh, setiap klik mereka akan dapat minumum 0.25.. Kalau yang tak ada status gliterati, harga cuma 0.10 je.. rugi.. Baik fokus satu satu..

    ReplyDelete
  20. sape yg bagi idea berpindah ke advertlets ni?? ==="

    ReplyDelete
  21. macam bes je...sehari tu memang masyukk ke??

    ReplyDelete
  22. wahh...cam besh je....nant nak usha...heee..

    ReplyDelete
  23. memang, duit cepat naik..pagi lain, petang dah bertambah..teruja..

    tapi ttp tukar nuff balik sbb sy lg suka statistik nuff nyer...

    pasal duit tu, tak kisah la..

    ReplyDelete
  24. advertlets...bila nk cashout,paling susah..banyak masalah..tapi setiap hari duit naik..
    nuffnang,kena orang click baru naik

    ReplyDelete
  25. I baru gune advertlets. Tapi jln gak sikit sbb org x ramai yg dtg haha. Ni blog kteorg
    www.yurikayumemiya.blogspot.com

    ReplyDelete