Jom Join Blog I di Blog You, Blog You di Blog I

bloglist ini kisah tia
--ENTRI MELEKAT--

Wah! Panjang tajuk entri Tia kan. Motif? Motiflah sangat kan. Haha! Tak adalah. Ini cuma tawaran. Tajuk entri tu bermaksud, blog Tia ada kat bloglist korang. Blog korang di bloglist Tia.

Kelebihan? Well, korang promosikan blog Tia dan Tia pun akan promosikan blog korang. Kalau tajuk entri menarik, kemungkinan besar orang akan klik tajuk entri tu. Lagi kelebihan, senang nak blogwalking kan.

Korang tak payah nak buat entri bagai. Kalau nak join, tinggalkan url blog korang dekat komen. Tapi sebelum tu, masukkan lah dulu blog Tia dekat bloglist korang. Nanti Tia singgah blog korang okey.

Oh, tapi kannn. Tia akan check dulu blog korang samada dijangkiti malware atau tak. Bahaya malware ni. Boleh tak tidur dibuatnya..

Psst, Tia tak sangka orang Kelantan boleh cakap Sabah.. Siapa? Klik sini
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
amny
admin
May 4, 2011 at 5:24 PM ×

nak cuabkan diri menonjol kat sini..heheh

http://limelog.blogspot.com/

Reply
avatar
May 4, 2011 at 5:28 PM ×

nak join nak join.... buleh ka?

Reply
avatar
amny
admin
May 4, 2011 at 8:38 PM ×

erkk..tia..nak tanye boleh x??kenapa selepas amni tukar template yang baru ni..then bila orang nak isi blog amni dalam bloglist dia..jadi macam dkt blog tia tuu..??juz kua nama blog jee...amni da adjust setting..tp msih cmtu...sblum gne template bru ni..ok je....erkk..ade jln penyelesaian x??ke amni kena tkar template lain??


faham ke amni terangkan ni??

Reply
avatar
apik pehe
admin
May 4, 2011 at 8:50 PM ×

hehehe..pening sekejap duk tafsir tajuk tia..hehehe

Reply
avatar
amny
admin
May 4, 2011 at 8:53 PM ×

bley bantu cmne?

Reply
avatar
May 5, 2011 at 1:03 AM ×

boleh join tak... hahaha

N tu stands for
Noor Rull Eddiya..^^

ni secret kite je tau... hahaha

Reply
avatar
May 5, 2011 at 10:55 AM ×

dean singgah lagi balas komen Tia;

*byk kali dah try buka tuk yg laen...
tapi tu la..
mcm tipoo dorg je...
cuz dalam hati ni still dia...
x de lg yg berjaye cuit sebaek ddia...T_T

nak pandang tia la ni... =P

Reply
avatar
ferra
admin
May 5, 2011 at 3:18 PM ×

MAHU JOIN. MAHU JOIN. BULEH ENGGAK?

Reply
avatar
Ayie
admin
May 5, 2011 at 5:32 PM ×

Jom main promote promote.. ^^

Reply
avatar
yana halim
admin
May 17, 2011 at 7:22 PM ×

nak join jugak...promote jgn tak promote... :)

Reply
avatar