Tuesday, May 3, 2011

Jom Join Blog I di Blog You, Blog You di Blog I

--ENTRI MELEKAT-- Wah! Panjang tajuk entri Tia kan. Motif? Motiflah sangat kan. Haha! Tak adalah. Ini cuma tawaran. Tajuk entri tu ber... thumbnail 1 summary
bloglist ini kisah tia
--ENTRI MELEKAT--

Wah! Panjang tajuk entri Tia kan. Motif? Motiflah sangat kan. Haha! Tak adalah. Ini cuma tawaran. Tajuk entri tu bermaksud, blog Tia ada kat bloglist korang. Blog korang di bloglist Tia.

Kelebihan? Well, korang promosikan blog Tia dan Tia pun akan promosikan blog korang. Kalau tajuk entri menarik, kemungkinan besar orang akan klik tajuk entri tu. Lagi kelebihan, senang nak blogwalking kan.

Korang tak payah nak buat entri bagai. Kalau nak join, tinggalkan url blog korang dekat komen. Tapi sebelum tu, masukkan lah dulu blog Tia dekat bloglist korang. Nanti Tia singgah blog korang okey.

Oh, tapi kannn. Tia akan check dulu blog korang samada dijangkiti malware atau tak. Bahaya malware ni. Boleh tak tidur dibuatnya..

Psst, Tia tak sangka orang Kelantan boleh cakap Sabah.. Siapa? Klik sini

14 comments

  1. nak cuabkan diri menonjol kat sini..heheh

    http://limelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. erkk..tia..nak tanye boleh x??kenapa selepas amni tukar template yang baru ni..then bila orang nak isi blog amni dalam bloglist dia..jadi macam dkt blog tia tuu..??juz kua nama blog jee...amni da adjust setting..tp msih cmtu...sblum gne template bru ni..ok je....erkk..ade jln penyelesaian x??ke amni kena tkar template lain??


    faham ke amni terangkan ni??

    ReplyDelete
  3. hehehe..pening sekejap duk tafsir tajuk tia..hehehe

    ReplyDelete
  4. boleh join tak... hahaha

    N tu stands for
    Noor Rull Eddiya..^^

    ni secret kite je tau... hahaha

    ReplyDelete
  5. dean singgah lagi balas komen Tia;

    *byk kali dah try buka tuk yg laen...
    tapi tu la..
    mcm tipoo dorg je...
    cuz dalam hati ni still dia...
    x de lg yg berjaye cuit sebaek ddia...T_T

    nak pandang tia la ni... =P

    ReplyDelete
  6. MAHU JOIN. MAHU JOIN. BULEH ENGGAK?

    ReplyDelete
  7. Jom main promote promote.. ^^

    ReplyDelete
  8. nak join jugak...promote jgn tak promote... :)

    ReplyDelete