Main Angry Birds Guna Google Chrome

Siapa tau game Angry Birds ni? Tia dengar game ni popular ek? Tapi game ni boleh main kat iphone je. Betul ke? Kalau salah tolong bagitau Tia ye.


Tia pernah main juga game ni tapi tak puas hatilah sebab skrin kecik sangat. Jumpa mana entah dekat game online. Takut juga nak main selalu kang tak pasal-pasal bertelur lak virus kat laptop Tia. Oh pelisss..


So, kepada pengguna Google Chrome korang dah boleh main game Angry Birds ni guna Google Chrome aje. Tia dah try tadi. Memang best! Puas hati tengok skrinnya besar gedabak memenuhi ruang yang ada. Haha!


Korang juga boleh memilih samada mahu menggunakan SD atau HD version. Lagi menarik, walaupun tanpa internet korang still boleh main game tu melalui pelayar web chrome - sumber di sini


Apalagi, downloadlah kat SINI.. Klik "Install" je okey!


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
September 10, 2011 at 1:59 AM ×

maen game angry birds ni kena bayar ke or foc ? ehehee, nak yg free jee .... =)

Congrats bro Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar