Friday, May 20, 2011

Tia Balik Kampung Dulu ;)

Assalamualaikum .. Terima kasih sebab sudi singgah blog dan baca entri ;) Laptop Tia baru sembuh dari sakit semalam. Haha! Tak dapat Tia ... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum ..
Terima kasih sebab sudi singgah blog dan baca entri ;)

Laptop Tia baru sembuh dari sakit semalam. Haha! Tak dapat Tia nak cerita panjang. Ahad ni Tia story okey sebab Tia nak balik kampung. See you later ;)

Jaga diri hiasi peribdi. Cheewahh! Wassalam :)

18 comments

  1. hati2 di jalan raya tia...hehe

    slmt bercuti...^^

    ReplyDelete
  2. nak ikut balik kampunggggg :D

    ReplyDelete
  3. selamat pulang ke kampung TIA....hati2..hehehehe

    ReplyDelete
  4. ala. tia dah ubah template ke. dah tak seronok nak baca tulisan. tp still suke komen lagi. huhuhu.

    ReplyDelete
  5. do take care of yourself dear.. Ticer nak balik kampung jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  6. oo balik kg katne? syoknyer! take care mwah2 haha

    ReplyDelete
  7. salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  8. Happy vacation. Bestnya dapat balik kampung. Hehehe. Take care :)

    ReplyDelete
  9. selamat balik kampung tia.. kg mu d mana r?

    ReplyDelete
  10. takper2..
    baru lepas masok wad ek laptop tu..huhu

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Tia,

    Jamal datang BW dari FB Group "TIPS & TUTORIAL FOR BLOGGER"

    www.jamaluddin.net

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti d kmpung Tia...

    ReplyDelete
  13. hyeee nwe here.. follow you.. :0

    ReplyDelete
  14. ikuttttt..
    oh! dah sampai ke..:D

    ReplyDelete