Monday, May 16, 2011

Macamana Template Tia Sekarang, Okey Tak?

Wah! Panjang kan tajuk. Hehe! Tia tak menyempat nak update blog sebab Tia baru aje tukar template. Tia fikir 10x juga nak pakai template ni... thumbnail 1 summary

Wah! Panjang kan tajuk. Hehe! Tia tak menyempat nak update blog sebab Tia baru aje tukar template. Tia fikir 10x juga nak pakai template ni atau tak sebab banyak yang terhad.

Fikir punya fikir, takpelah. Tia nak pakai juga. Lagipun, Tia dah buat backup untuk template sebelum ni. So, kalau ada apa-apa masalah masa Tia pakai template ni boleh pakai yang lama balik.

Sekarang, Tia nak minta pertolongan dari korang pulak. Korang selesa tak dengan template baru Tia ni? Yelah, kot-kot ada yang rasa berat sangat nak buka blog Tia ni kan terutama yang pakai broadband tu.

Tak payah risau, komen aje apa yang terbuku. Tia takkan blacklist koranglah. Tia suka dengar/baca pendapat orang terutama korang yang menyinggah blog Tia ni sebagai tanda penghargaan Tia untuk korang ;)

18 comments

  1. template nie simple jer.. tapi okay dahh.. cume kalau boleh besarkan saiz tulisan sket... hehehe...

    ReplyDelete
  2. @aNiss : thanksss . oke nanti Tia try adjust ye ;)

    ReplyDelete
  3. Teduh ja.. Senang kit nak dok lepak lama2..

    ReplyDelete
  4. so simple... tapi nice... :) tulisan tu damit...

    ReplyDelete
  5. wahhh warna putih...senang sikit nak bace cuma tulisan kasi gemokkan sikit ^^

    ReplyDelete
  6. no lah tia.tak berat pun.ok je.putih bersihhh je.

    ReplyDelete
  7. wahhhh. baru punyaaa ! baru kedai la. hehehe :D

    ReplyDelete
  8. simple n sejuk je mate...
    x serabut nak tgok... ^^

    selmt berblog...

    ReplyDelete
  9. Tulisannnn..
    opah tak nampak..eehehehe :P

    ReplyDelete
  10. senang je brodben kite nak bukak blog tia ni :)

    ReplyDelete
  11. simple . . hehe . . cik tia tulisan kai godang sikit . bak kate org negeri . kalau org johor . kate besarkan sikit. . heheh

    have a nice day . . . :)

    ReplyDelete
  12. Nampak kemas dan bersih. Cuma tulisan sahaja perlu dibesarkan sedikit. :)

    ReplyDelete
  13. first time dtg cni but ok jak pun.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  14. ok sudah ni tia.. simple..

    ReplyDelete
  15. simpleeee,niceee
    i loike hehhehe

    ReplyDelete
  16. kalau nak tau, blog tia antara blog yang paling ringan pernah jumpa..hehe

    ReplyDelete