Macamana Template Tia Sekarang, Okey Tak?


Wah! Panjang kan tajuk. Hehe! Tia tak menyempat nak update blog sebab Tia baru aje tukar template. Tia fikir 10x juga nak pakai template ni atau tak sebab banyak yang terhad.

Fikir punya fikir, takpelah. Tia nak pakai juga. Lagipun, Tia dah buat backup untuk template sebelum ni. So, kalau ada apa-apa masalah masa Tia pakai template ni boleh pakai yang lama balik.

Sekarang, Tia nak minta pertolongan dari korang pulak. Korang selesa tak dengan template baru Tia ni? Yelah, kot-kot ada yang rasa berat sangat nak buka blog Tia ni kan terutama yang pakai broadband tu.

Tak payah risau, komen aje apa yang terbuku. Tia takkan blacklist koranglah. Tia suka dengar/baca pendapat orang terutama korang yang menyinggah blog Tia ni sebagai tanda penghargaan Tia untuk korang ;)

Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
aNiss :):)
admin
May 16, 2011 at 3:34 AM ×

template nie simple jer.. tapi okay dahh.. cume kalau boleh besarkan saiz tulisan sket... hehehe...

Reply
avatar
May 16, 2011 at 3:38 AM ×

@aNiss : thanksss . oke nanti Tia try adjust ye ;)

Reply
avatar
naseerpatah
admin
May 16, 2011 at 3:51 AM ×

Teduh ja.. Senang kit nak dok lepak lama2..

Reply
avatar
May 16, 2011 at 4:19 AM ×

so simple... tapi nice... :) tulisan tu damit...

Reply
avatar
May 16, 2011 at 7:18 AM ×

wahhh warna putih...senang sikit nak bace cuma tulisan kasi gemokkan sikit ^^

Reply
avatar
May 16, 2011 at 7:51 AM ×

no lah tia.tak berat pun.ok je.putih bersihhh je.

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 16, 2011 at 7:58 AM ×

wahhhh. baru punyaaa ! baru kedai la. hehehe :D

Reply
avatar
May 16, 2011 at 10:12 AM ×

simple n sejuk je mate...
x serabut nak tgok... ^^

selmt berblog...

Reply
avatar
Opah Kentang
admin
May 16, 2011 at 12:05 PM ×

Tulisannnn..
opah tak nampak..eehehehe :P

Reply
avatar
Norfidayu
admin
May 16, 2011 at 1:52 PM ×

senang je brodben kite nak bukak blog tia ni :)

Reply
avatar
May 16, 2011 at 1:58 PM ×

simple . . hehe . . cik tia tulisan kai godang sikit . bak kate org negeri . kalau org johor . kate besarkan sikit. . heheh

have a nice day . . . :)

Reply
avatar
Miss Tira
admin
May 16, 2011 at 3:57 PM ×

Nampak kemas dan bersih. Cuma tulisan sahaja perlu dibesarkan sedikit. :)

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
May 16, 2011 at 4:21 PM ×

first time dtg cni but ok jak pun.. hehe.. =)

Reply
avatar
adan
admin
May 16, 2011 at 6:49 PM ×

ok sudah ni tia.. simple..

Reply
avatar
amny
admin
May 17, 2011 at 12:06 AM ×

ok2..^^

simple...heee

Reply
avatar
Nzyrahun
admin
May 17, 2011 at 10:38 AM ×

simpleeee,niceee
i loike hehhehe

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 17, 2011 at 9:46 PM ×

kalau nak tau, blog tia antara blog yang paling ringan pernah jumpa..hehe

Reply
avatar