Saturday, May 7, 2011

Korang Mai Sini Tengok

Mula-mula sekali Tia minta maaf sebab dah ganggu tumpuan korang. Tapi Tia ada nak minta tolong ni. Korang tolong boleh? Macam ni, Tia... thumbnail 1 summary
Mula-mula sekali Tia minta maaf sebab dah ganggu tumpuan korang. Tapi Tia ada nak minta tolong ni. Korang tolong boleh?

Macam ni, Tia baru aje pasang Intensedebate. Bahagian komen Tia dah berubah tu. Kalau korang tak percaya cuba tengok.

Eh nanti dulu! Tia tak habis lagi ni. Haha! Memandangkan Tia dah pasang Intensedebate ni, Tia takutlah kalau-kalau ianya mempengaruhi keberatan blog Tia terutama yang pakai berukband (broadband).

Soalan Tia, berat tak blog Tia ??

3 comments

  1. Korang jangan heran kalau entri ni takda komen. Semua komen2 tu dah burn sebab Tia dah remove Intensedebate tu ;)

    ReplyDelete
  2. lol.. biasa-biasa jelah.. nak check pergi sini. takdelah heavy sangat.

    Click sini


    Sila lawat: Kaoshi Troll

    ReplyDelete
  3. owh, rasanya baru semalam jumpa dengan tempat komen tu..hehe

    ReplyDelete