Korang Mai Sini Tengok

Mula-mula sekali Tia minta maaf sebab dah ganggu tumpuan korang. Tapi Tia ada nak minta tolong ni. Korang tolong boleh?

Macam ni, Tia baru aje pasang Intensedebate. Bahagian komen Tia dah berubah tu. Kalau korang tak percaya cuba tengok.

Eh nanti dulu! Tia tak habis lagi ni. Haha! Memandangkan Tia dah pasang Intensedebate ni, Tia takutlah kalau-kalau ianya mempengaruhi keberatan blog Tia terutama yang pakai berukband (broadband).

Soalan Tia, berat tak blog Tia ??

Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
May 7, 2011 at 4:54 PM ×

Korang jangan heran kalau entri ni takda komen. Semua komen2 tu dah burn sebab Tia dah remove Intensedebate tu ;)

Reply
avatar
Kaoshi
admin
May 7, 2011 at 9:49 PM ×

lol.. biasa-biasa jelah.. nak check pergi sini. takdelah heavy sangat.

Click sini


Sila lawat: Kaoshi Troll

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 7, 2011 at 11:12 PM ×

owh, rasanya baru semalam jumpa dengan tempat komen tu..hehe

Reply
avatar