Akak Yang Gigih | Follower Tia Dah 300

Assalamualaikum .. Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Hari ni Tia rasa rajin pulak update entri sampai 4 kali. Haha! Banyak lagi sebenarnya Tia nak cerita tapi Tia simpan dulu. Peram dalam draft! Kot-kot nanti idea ke laut, boleh sambung apa yang ada kat draft tu. Yeah!

Kali ni Tia nak bagitau ada sorang akak ni gigih sungguh. Dahlah gigih, tabah pulak tu. Petang tadi widget follower bermasalah kan. Akak sorang ni punya semangat nak follow blog Tia. Terharu gile dengan akak tu. Ni buktinya..







Gigih tak gigih akak tu masuk blog Tia cuma nak tengok widget follower tu dah keluar ke belum. Thanks akak.. Korang boleh klik header di bawah untuk terus ke blog akak tu yee. Maaf kak, header akak Tia compress sebab size dia besar gile..


------------------------------------------------------------------------------

Itu satu! Yang kedua Tia nak ucap terima kasih kepada follower Tia yang ke-300. Mak aih, blog Tia baru sebulan. Syukran, syukran atas sokongan anda ;) Okey apa yang Tia nak cerita pasal follower Tia yang ke-300 ni ialah :

  • Blognya serba serbi PINK! Sangat comel

  • Tuan punya blog sangat CUN okey

  • Jangan tak percaya sebab muka tuan punya blog sangat sama dan iras macam adik Dato' Siti Nurhaliza, Saerah!

  • Lagi, beliau rupanya bersepupu sepapat dengan pelawak Malaysia-Apek. Tia teruja sangat tengok 5 adik beradik Apek yang sebijik muka semua sama!

Ini je yang Tia mampu senaraikan. Huhu. Kalau korang nak tau siapa beliau, boleh klik header di bawah yer ;)


Previous
Next Post »

26 comments

Click here for comments
May 27, 2011 at 9:30 PM ×

hahahah .. nak jadi n ikot akak yang gigih tuh gakk..heeeee

Reply
avatar
May 27, 2011 at 10:08 PM ×

wahh . .
tahniah cik tia yg gigih . . :))

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 27, 2011 at 10:21 PM ×

baru sebulan dah 300, tahniah2..^^

Reply
avatar
May 27, 2011 at 10:26 PM ×

@kakLamp : boleh aje .. hehe ;)

@faidah misnan : hohooo . terima kasih ;)

@Arpiiz : tu pun dengan sokongan koranglah . terima kasih ;)

Reply
avatar
peep
admin
May 27, 2011 at 10:27 PM ×

saya da 3 thn baru nk 3oo haha :)

Reply
avatar
May 27, 2011 at 10:33 PM ×

haha...
mmg gigih benor...

tahniah dah cecah 300...^^
teruskan berblog...

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 27, 2011 at 10:37 PM ×

woah. tahniah dah 300 followers :)

Reply
avatar
May 27, 2011 at 11:00 PM ×

@peep : lorh , da lama berblog ;)

@Shamsuddin Amin : terima kasih sham . wuu terharuuu ;)

@EYFAalias : terima kasih dear ;)

Reply
avatar
May 27, 2011 at 11:15 PM ×

tahniah atas ke- 300an followers blog anda ;)

Reply
avatar
cik azeya
admin
May 27, 2011 at 11:33 PM ×

saye setahun baru cukup 300. tia hebat lahhh. :)

Reply
avatar
diana
admin
May 27, 2011 at 11:35 PM ×

sekarang dah ok la kan follower tu..
akak tengok ok je ni..

Reply
avatar
May 27, 2011 at 11:51 PM ×

@emeera asnary : terima kasih ;)

@cik azeya : laa , segan pulak Tia ;)

@diana : ha ah kak . baru je tadi okey ;)

Reply
avatar
May 28, 2011 at 12:24 AM ×

woahhhaa..baru terperasan ade entry for me..err..dah macam promote lak ni..maceh tia..luv u lahh..muahh muahh..btw dah add ur link dlm my bloglist..feel free to add me so on yours..tq dear ^^

Reply
avatar
dyanie
admin
May 28, 2011 at 12:33 AM ×

wa...cmni hri2 kne on blog..hihi
take care blogger

Reply
avatar
cik sakura
admin
May 28, 2011 at 12:36 AM ×

wah tahniah ye tia..semua usaha gigih anda berbaloi juga..

Reply
avatar
May 28, 2011 at 12:52 AM ×

@Azhafizah : hehe . oke dearrrr ;)

@dyanie : hari2 tak bermaksud kena on depan lappy 24 jam ;)

@cik sakura : yup! alhamdulillah . tak sia2 usaha ;)

Reply
avatar
Yua
admin
May 28, 2011 at 4:13 AM ×

300 dlm sebulan?? mmg tbaek...

Reply
avatar
Mohd Ridhuan
admin
May 28, 2011 at 6:48 AM ×

semangat ni...
nk terjah r blog akak ni...
hehheheh

Reply
avatar
May 28, 2011 at 7:27 AM ×

wahhh gigih betul kak tu hehe....tahniah ye

Reply
avatar
Liyana Zahim
admin
May 28, 2011 at 8:22 AM ×

Lau widget folower ilang folow yg kat ats tu.. Kan ada tulis follow tu.. Klik situ je~

Reply
avatar
May 28, 2011 at 10:43 AM ×

@Ticer Wann : isk , takde lah Ticer ;)

@Yua : syukur ;)

@Mohd Ridhuan : terjah jangan tak terjah ye ;)

@farah wahedda : memang gigih ;)

@Liyana Zahim : owrait ;)

Reply
avatar
adan
admin
May 28, 2011 at 1:43 PM ×

perghhhh... gigih sungguh akak tu kan.. akak tu betul2 minat dengan penulisan mu tia..

Reply
avatar
Azroy Kassim
admin
May 28, 2011 at 1:47 PM ×

Baa~ CAK!!

Waa. Hebat. Baru sbln tu. Roy dh 2 tahun tp bru cecah 300 minggu lepas. Mesti rajin blogcrawling ni kn?

Reply
avatar
May 28, 2011 at 2:08 PM ×

@adan : eyaa gigih betul . terharu gilak aku . hahaa ;)

@Azroy Kassim : hush ! taklah hebak mana . hari2 lah usyar blog orang ;)

Reply
avatar
May 30, 2011 at 3:29 PM ×

oh boleh klik kat atas selain button follow yer..mahaplah..kakak neh org tua jd tak berapa reti menda-menda neh..header akak tu besar kan..tu ada org buatkan..akak nak kecilkan tp x reti..akak nih bukan apa..kalau org dah terjah blog akak tp akak x komen dan folo semula rs bersalah..takut dikata sombong..

Reply
avatar