Friday, May 27, 2011

Akak Yang Gigih | Follower Tia Dah 300

Assalamualaikum .. Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;) Hari ni Tia rasa rajin pulak update entri sampai 4 kali. Haha! ... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum .. Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Hari ni Tia rasa rajin pulak update entri sampai 4 kali. Haha! Banyak lagi sebenarnya Tia nak cerita tapi Tia simpan dulu. Peram dalam draft! Kot-kot nanti idea ke laut, boleh sambung apa yang ada kat draft tu. Yeah!

Kali ni Tia nak bagitau ada sorang akak ni gigih sungguh. Dahlah gigih, tabah pulak tu. Petang tadi widget follower bermasalah kan. Akak sorang ni punya semangat nak follow blog Tia. Terharu gile dengan akak tu. Ni buktinya..







Gigih tak gigih akak tu masuk blog Tia cuma nak tengok widget follower tu dah keluar ke belum. Thanks akak.. Korang boleh klik header di bawah untuk terus ke blog akak tu yee. Maaf kak, header akak Tia compress sebab size dia besar gile..


------------------------------------------------------------------------------

Itu satu! Yang kedua Tia nak ucap terima kasih kepada follower Tia yang ke-300. Mak aih, blog Tia baru sebulan. Syukran, syukran atas sokongan anda ;) Okey apa yang Tia nak cerita pasal follower Tia yang ke-300 ni ialah :

  • Blognya serba serbi PINK! Sangat comel

  • Tuan punya blog sangat CUN okey

  • Jangan tak percaya sebab muka tuan punya blog sangat sama dan iras macam adik Dato' Siti Nurhaliza, Saerah!

  • Lagi, beliau rupanya bersepupu sepapat dengan pelawak Malaysia-Apek. Tia teruja sangat tengok 5 adik beradik Apek yang sebijik muka semua sama!

Ini je yang Tia mampu senaraikan. Huhu. Kalau korang nak tau siapa beliau, boleh klik header di bawah yer ;)


26 comments

  1. hahahah .. nak jadi n ikot akak yang gigih tuh gakk..heeeee

    ReplyDelete
  2. wahh . .
    tahniah cik tia yg gigih . . :))

    ReplyDelete
  3. baru sebulan dah 300, tahniah2..^^

    ReplyDelete
  4. @kakLamp : boleh aje .. hehe ;)

    @faidah misnan : hohooo . terima kasih ;)

    @Arpiiz : tu pun dengan sokongan koranglah . terima kasih ;)

    ReplyDelete
  5. saya da 3 thn baru nk 3oo haha :)

    ReplyDelete
  6. haha...
    mmg gigih benor...

    tahniah dah cecah 300...^^
    teruskan berblog...

    ReplyDelete
  7. woah. tahniah dah 300 followers :)

    ReplyDelete
  8. @peep : lorh , da lama berblog ;)

    @Shamsuddin Amin : terima kasih sham . wuu terharuuu ;)

    @EYFAalias : terima kasih dear ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah atas ke- 300an followers blog anda ;)

    ReplyDelete
  10. saye setahun baru cukup 300. tia hebat lahhh. :)

    ReplyDelete
  11. sekarang dah ok la kan follower tu..
    akak tengok ok je ni..

    ReplyDelete
  12. @emeera asnary : terima kasih ;)

    @cik azeya : laa , segan pulak Tia ;)

    @diana : ha ah kak . baru je tadi okey ;)

    ReplyDelete
  13. woahhhaa..baru terperasan ade entry for me..err..dah macam promote lak ni..maceh tia..luv u lahh..muahh muahh..btw dah add ur link dlm my bloglist..feel free to add me so on yours..tq dear ^^

    ReplyDelete
  14. wa...cmni hri2 kne on blog..hihi
    take care blogger

    ReplyDelete
  15. wah tahniah ye tia..semua usaha gigih anda berbaloi juga..

    ReplyDelete
  16. @Azhafizah : hehe . oke dearrrr ;)

    @dyanie : hari2 tak bermaksud kena on depan lappy 24 jam ;)

    @cik sakura : yup! alhamdulillah . tak sia2 usaha ;)

    ReplyDelete
  17. 300 dlm sebulan?? mmg tbaek...

    ReplyDelete
  18. semangat ni...
    nk terjah r blog akak ni...
    hehheheh

    ReplyDelete
  19. wahhh gigih betul kak tu hehe....tahniah ye

    ReplyDelete
  20. Lau widget folower ilang folow yg kat ats tu.. Kan ada tulis follow tu.. Klik situ je~

    ReplyDelete
  21. @Ticer Wann : isk , takde lah Ticer ;)

    @Yua : syukur ;)

    @Mohd Ridhuan : terjah jangan tak terjah ye ;)

    @farah wahedda : memang gigih ;)

    @Liyana Zahim : owrait ;)

    ReplyDelete
  22. perghhhh... gigih sungguh akak tu kan.. akak tu betul2 minat dengan penulisan mu tia..

    ReplyDelete
  23. Baa~ CAK!!

    Waa. Hebat. Baru sbln tu. Roy dh 2 tahun tp bru cecah 300 minggu lepas. Mesti rajin blogcrawling ni kn?

    ReplyDelete
  24. @adan : eyaa gigih betul . terharu gilak aku . hahaa ;)

    @Azroy Kassim : hush ! taklah hebak mana . hari2 lah usyar blog orang ;)

    ReplyDelete
  25. oh boleh klik kat atas selain button follow yer..mahaplah..kakak neh org tua jd tak berapa reti menda-menda neh..header akak tu besar kan..tu ada org buatkan..akak nak kecilkan tp x reti..akak nih bukan apa..kalau org dah terjah blog akak tp akak x komen dan folo semula rs bersalah..takut dikata sombong..

    ReplyDelete