Thursday, May 26, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia

Okey! Tia nak join satu segmen dari Blog Pilihan Malaysia. Nampak menarik. Boleh juga Tia sebarkan tentang kewujudan blog Tia ni. Haha! Sebe... thumbnail 1 summary
Okey! Tia nak join satu segmen dari Blog Pilihan Malaysia. Nampak menarik. Boleh juga Tia sebarkan tentang kewujudan blog Tia ni. Haha! Sebelum tu, Tia kena ceritakan sedikit pasal blog Tia ni.

Kategori : Blog Personal Wanita Pilihan

Hari ini genap sebulan,
26/04/2011 entri pertama dilancarkan,
Follower pun dah cecah ratusan,
Terima kasih Tia ucapkan

Ini bukan blog peribadi,
Hanya lebih kepada berkongsi,
Ada silap jangan dicaci,
Tegurlah agar dapat perbaiki lagi

Salam perkenalan dari Tia,
Buat anda yang sudi membaca,
Tinggalkan jejak jangan dilupa,
Boleh Tia menyinggah semula

Nak join jugak? Sila KLIK SINI

14 comments

  1. tukar background lagi..?? hahaha...

    *navbar tu buang laa.. ada button ''abuse''.. kang orang saje je tekan, kan naya tuh.. tak pun, transparentkan dia.. setel..

    ReplyDelete
  2. hey nice blog!!!!mind to follow mine...

    ReplyDelete
  3. hahaha...betul2....tp hopefully petua tu berkesann..after this,kalau ada perokok dengan u..buat la kalau nak hilangkan :)

    ReplyDelete
  4. menarik... macam menarik beca je bila baca.. terbaik...

    ReplyDelete
  5. merah mnyala je...tapi x la sehebat blog kamu..serius i love ur blog...

    ReplyDelete
  6. hehehehe..apik tak tgk lagi la tia

    ReplyDelete
  7. singgah sebentar...
    selamat hari ahad !!!~

    p/s : good luck...

    ReplyDelete
  8. mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617

    ReplyDelete
  9. Blog saya simple je..

    ReplyDelete