Saturday, May 14, 2011

Entri Kena Delete Daa

credit to google Wah cuaknye. Mesti korang perasan kan ada entri korang kena delete. Dah tu, seharian tak boleh nak masuk dashboard. Jam be... thumbnail 1 summary
credit to google

Wah cuaknye. Mesti korang perasan kan ada entri korang kena delete. Dah tu, seharian tak boleh nak masuk dashboard. Jam berapa hah baru lepas? Tia baru dapat online hari ni sebab line internet semalam meragam. Grr~

Baru pagi ni juga lah Tia buka balik page shoutbox yang juga hilang dari radar kelmarin. Kena delete juga page shoutbox tu. Masa sibuk baca status dorang yang lain kat facebook, Tia jadi cuak bila ada yang bagitau entri kena delete.

Sepantasnya Tia pergi check. Uh dah terlambat derrr. Dah kena delete. Hampa terasa. Tapi chill lah kan. Benda free bukan kena bayar pun so, nak mengamuk tak tentu pasal pun tak boleh gak. Kalau tadi berbayar lain cerita.

Kesimpulan, takyah lah nak marah-marah. Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai. Alaa, korang kan dah besar. Fahamkan sendiri maksudnye okey. Tia nak pergi hospital ni. Nanti update lagi ;)

16 comments

  1. tau takper..benda dah free..hehe..redha jer la..

    ReplyDelete
  2. habis semua...memang mencuakan..komen2 yg ada pun ilang..
    biarkan je la..nak wat mcm mana..nasib ilang entri je..kalau ilang ngan blog2 skali lg naya..nak buat blok blog baru..hehehehe

    ReplyDelete
  3. entry dah dipulangkan tapi komen2 semua dah hilang..still tak puas hati lagi..damm

    ReplyDelete
  4. problem blogspot smlm
    buat semua blogger jadi cuak...
    adeh...
    mentang2 la free
    suke hati je nak delete...T_T

    ReplyDelete
  5. tak marah..merajuk je.. ahaks! entri hilang dah dikembalikan

    ReplyDelete
  6. semoga blogspot tak buat gila lagi...

    ReplyDelete
  7. Yup betul tu Tia. Benda free. Kita terikat dengan polisi blogspot. Lagi pun kita menumpang hosting dia. Nak pakai hosting sendiri mana mampu. Hahaha. Nak atau tak terima je laa. :)

    ReplyDelete
  8. teyn punye entri tak di- dlete cume komen je yg hilang lesap kemana. hehe

    ReplyDelete
  9. adwa x dan nk backup

    hilang suda sume :(

    ReplyDelete
  10. sakit hti jdi cenggini kan. adeshh.

    ReplyDelete
  11. sedih . komen dah tak ade. tak de semangat nak updet hari ni. :(

    ReplyDelete
  12. tapi dia ade balik kan..

    heheh...

    agk tension gak la x leh bukak..

    ingt pe hal tdi,,
    dah laa
    blog sy selalu lari setting dia,,

    hehehe,..

    p/s
    kalo ade x kena dgn blog sy ckp erk,,
    hehehe

    ReplyDelete
  13. lain kali kene buat back up entry ye..

    ReplyDelete
  14. ehh, dia hilang sekejap je kan?

    ReplyDelete
  15. Gambr tu nampak btul mukanya cuak..hehe

    tia ada contest sy tag tia..jom la join.

    ReplyDelete
  16. nasib baik amni xupdate byk time tuu..so 1 entry je kena delete..heee

    ReplyDelete