Entri Kena Delete Daa

credit to google

Wah cuaknye. Mesti korang perasan kan ada entri korang kena delete. Dah tu, seharian tak boleh nak masuk dashboard. Jam berapa hah baru lepas? Tia baru dapat online hari ni sebab line internet semalam meragam. Grr~

Baru pagi ni juga lah Tia buka balik page shoutbox yang juga hilang dari radar kelmarin. Kena delete juga page shoutbox tu. Masa sibuk baca status dorang yang lain kat facebook, Tia jadi cuak bila ada yang bagitau entri kena delete.

Sepantasnya Tia pergi check. Uh dah terlambat derrr. Dah kena delete. Hampa terasa. Tapi chill lah kan. Benda free bukan kena bayar pun so, nak mengamuk tak tentu pasal pun tak boleh gak. Kalau tadi berbayar lain cerita.

Kesimpulan, takyah lah nak marah-marah. Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai. Alaa, korang kan dah besar. Fahamkan sendiri maksudnye okey. Tia nak pergi hospital ni. Nanti update lagi ;)
Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
apik pehe
admin
May 14, 2011 at 7:35 AM ×

tau takper..benda dah free..hehe..redha jer la..

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 14, 2011 at 8:27 AM ×

habis semua...memang mencuakan..komen2 yg ada pun ilang..
biarkan je la..nak wat mcm mana..nasib ilang entri je..kalau ilang ngan blog2 skali lg naya..nak buat blok blog baru..hehehehe

Reply
avatar
ABU
admin
May 14, 2011 at 10:03 AM ×

entry dah dipulangkan tapi komen2 semua dah hilang..still tak puas hati lagi..damm

Reply
avatar
May 14, 2011 at 10:11 AM ×

problem blogspot smlm
buat semua blogger jadi cuak...
adeh...
mentang2 la free
suke hati je nak delete...T_T

Reply
avatar
May 14, 2011 at 10:55 AM ×

tak marah..merajuk je.. ahaks! entri hilang dah dikembalikan

Reply
avatar
adan
admin
May 14, 2011 at 11:07 AM ×

semoga blogspot tak buat gila lagi...

Reply
avatar
Miss Tira
admin
May 14, 2011 at 11:15 AM ×

Yup betul tu Tia. Benda free. Kita terikat dengan polisi blogspot. Lagi pun kita menumpang hosting dia. Nak pakai hosting sendiri mana mampu. Hahaha. Nak atau tak terima je laa. :)

Reply
avatar
May 14, 2011 at 12:00 PM ×

teyn punye entri tak di- dlete cume komen je yg hilang lesap kemana. hehe

Reply
avatar
adwafarahin
admin
May 14, 2011 at 12:05 PM ×

adwa x dan nk backup

hilang suda sume :(

Reply
avatar
Fyqa
admin
May 14, 2011 at 12:29 PM ×

sakit hti jdi cenggini kan. adeshh.

Reply
avatar
May 14, 2011 at 12:43 PM ×

sedih . komen dah tak ade. tak de semangat nak updet hari ni. :(

Reply
avatar
Sara Ali
admin
May 14, 2011 at 12:49 PM ×

tapi dia ade balik kan..

heheh...

agk tension gak la x leh bukak..

ingt pe hal tdi,,
dah laa
blog sy selalu lari setting dia,,

hehehe,..

p/s
kalo ade x kena dgn blog sy ckp erk,,
hehehe

Reply
avatar
May 14, 2011 at 3:42 PM ×

lain kali kene buat back up entry ye..

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
May 14, 2011 at 5:06 PM ×

ehh, dia hilang sekejap je kan?

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 14, 2011 at 5:32 PM ×

Gambr tu nampak btul mukanya cuak..hehe

tia ada contest sy tag tia..jom la join.

Reply
avatar
amny
admin
May 15, 2011 at 3:35 PM ×

nasib baik amni xupdate byk time tuu..so 1 entry je kena delete..heee

Reply
avatar