Tuesday, May 10, 2011

Fanpage HOT FM Kena Hack

Klik untuk lebih jelas ;) Dah namanya HOT FM kan. Ha, dah sesuailah tu. Memang HOT betul bila fanpage HOT FM di facebook kena hack dengan J... thumbnail 1 summary
Klik untuk lebih jelas ;)

Dah namanya HOT FM kan. Ha, dah sesuailah tu. Memang HOT betul bila fanpage HOT FM di facebook kena hack dengan Jack. Yang bestnya, admin Jack layan semua yang ada kat fanpage. Memang riuhlah.

Tia no komen ;) Tak tau lah samada tu gimik kan. Kalau korang nak tengok fanpage HOT FM tu, boleh klik sini..

21 comments

  1. skrg ni memang musim hack hack ni. huhuhu. ssh kalau semua org dah pandai it. di salah gunakan. huhu

    ReplyDelete
  2. patut lah rara tgk mcm pelik je page hot ni knp.hahahaha.gimik je tu.

    ReplyDelete
  3. @EYFAalias : tu lah pasal . fanpage yang tak berdosa pun kena . huh ..

    @ferra : Tia tak tau dear apa motifnya ;)

    @Shamsuddin Amin : haha . HOT FM kan selalu kasi hangit orang ;)

    ReplyDelete
  4. @adwafarahin : Tia pun tak tau . hehe . tunggu lah kot2 masuk radio HOT FM tu kan ;)

    ReplyDelete
  5. @~~Ticer Wann~~ : tapi tak mustahil ticer . yelah , sekarang dah ramai yang bijak IT . tapi salah gunakan . huu

    ReplyDelete
  6. Kena bezakan hacker dengan cracker. Cracker tu yang jahat. Dia menjahanamkan sistem. Hacker tu baik sebenarnya. Ada perkara yang baik dalam kerja yang mereka lakukan. Dulu Tira tak tau. Tapi ada terbaca artikel perbezaan hacker dengan cracker.....

    ReplyDelete
  7. perasan jugak tadi fanpage hotfm jadi cmtuh...tp disbbkan sibuk ...malas nak pk knaper....rasernyer cam gimik hotfm jer tuh...lalalala~

    ReplyDelete
  8. yeh, lepas ni sapa punya fanpage pulak kena hack..haha

    ReplyDelete
  9. kolej poly tech mara pn kena hack suda.. cua try buka.. alahai~

    ReplyDelete
  10. FB sikit punya tough securiti dia.. boleh caya ke..?? hehehehe

    ReplyDelete
  11. Malware..? ada yep..?? teman online pakai PC kat cc nih.. Lappy masuk ICU..

    ReplyDelete
  12. gimik je kot..dh citer jack ni nak masuk panggung..dorung nak bagi surprise la tu

    ReplyDelete