Fanpage HOT FM Kena Hack

Klik untuk lebih jelas ;)

Dah namanya HOT FM kan. Ha, dah sesuailah tu. Memang HOT betul bila fanpage HOT FM di facebook kena hack dengan Jack. Yang bestnya, admin Jack layan semua yang ada kat fanpage. Memang riuhlah.

Tia no komen ;) Tak tau lah samada tu gimik kan. Kalau korang nak tengok fanpage HOT FM tu, boleh klik sini..
Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
EYFAalias
admin
May 10, 2011 at 8:10 PM ×

skrg ni memang musim hack hack ni. huhuhu. ssh kalau semua org dah pandai it. di salah gunakan. huhu

Reply
avatar
ferra
admin
May 10, 2011 at 8:10 PM ×

oh knapa ek dia hackk?

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:15 PM ×

hahaha
drama hoytfm je kot...LoL

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:16 PM ×

patut lah rara tgk mcm pelik je page hot ni knp.hahahaha.gimik je tu.

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:18 PM ×

@EYFAalias : tu lah pasal . fanpage yang tak berdosa pun kena . huh ..

@ferra : Tia tak tau dear apa motifnya ;)

@Shamsuddin Amin : haha . HOT FM kan selalu kasi hangit orang ;)

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:28 PM ×

@adwafarahin : Tia pun tak tau . hehe . tunggu lah kot2 masuk radio HOT FM tu kan ;)

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:48 PM ×

rasa xbetul jer.. hihi

Reply
avatar
May 10, 2011 at 8:54 PM ×

@~~Ticer Wann~~ : tapi tak mustahil ticer . yelah , sekarang dah ramai yang bijak IT . tapi salah gunakan . huu

Reply
avatar
Miss Tira
admin
May 10, 2011 at 8:56 PM ×

Kena bezakan hacker dengan cracker. Cracker tu yang jahat. Dia menjahanamkan sistem. Hacker tu baik sebenarnya. Ada perkara yang baik dalam kerja yang mereka lakukan. Dulu Tira tak tau. Tapi ada terbaca artikel perbezaan hacker dengan cracker.....

Reply
avatar
cik sakdi
admin
May 10, 2011 at 9:15 PM ×

hacck? adoi abang jack! haha

Reply
avatar
May 10, 2011 at 9:30 PM ×

perasan jugak tadi fanpage hotfm jadi cmtuh...tp disbbkan sibuk ...malas nak pk knaper....rasernyer cam gimik hotfm jer tuh...lalalala~

Reply
avatar
Ain Zulaikha
admin
May 10, 2011 at 11:01 PM ×

adehhh apa sudah jadi..

Reply
avatar
Arpiiz
admin
May 10, 2011 at 11:21 PM ×

yeh, lepas ni sapa punya fanpage pulak kena hack..haha

Reply
avatar
MiSzy DiaN
admin
May 10, 2011 at 11:55 PM ×

kolej poly tech mara pn kena hack suda.. cua try buka.. alahai~

Reply
avatar
Ayie
admin
May 11, 2011 at 12:15 AM ×

FB sikit punya tough securiti dia.. boleh caya ke..?? hehehehe

Reply
avatar
Ayie
admin
May 11, 2011 at 12:16 AM ×

Malware..? ada yep..?? teman online pakai PC kat cc nih.. Lappy masuk ICU..

Reply
avatar
Wafiy Suzly
admin
May 11, 2011 at 12:40 AM ×

ye, sy mengaku sy hack, :(

Reply
avatar
Ezay Hadry
admin
May 11, 2011 at 1:42 PM ×

gimik je kot..dh citer jack ni nak masuk panggung..dorung nak bagi surprise la tu

Reply
avatar