Thursday, May 26, 2011

Kashaf Imani Buat Tia Menangis

Korang dah tengok belum cerita Kashaf Imani ni? Tak rugi Tia bersengkang mata nak tengok cerita ni sebab memang best! Memang menyentuh ... thumbnail 1 summary
khasyaf Imani

Korang dah tengok belum cerita Kashaf Imani ni? Tak rugi Tia bersengkang mata nak tengok cerita ni sebab memang best! Memang menyentuh hati sampai airmata Tia gugur sebab lakonan mantap dari Sharifah Amani dan Beto Khusyairi.

Cerita ni mengenai Imani (Sharifah Amani) yang diberi keistimewaan boleh melihat roh. Tia nak cerita kat sini pun tak best. Mesti tengok sendiri. Baru je main dekat astro ria semalam. Mungkin korang boleh tunggu kot-kot ada ulangan lagi.

Tengok tau jangan tak tengok! Lagu soundtrack bagi cerita Kashaf Imani ni ialah Tiada Duka Selamanya oleh Opick. Memang bestlah! Tia nak tengok lagi..


**UPDATE**

Yeah ! Sekarang Tia boleh tengok berulang kali citer ni. Dan korang yang belum tengok pun boleh tengok lepas ni sebab Tia dah ada link untuk kita tengok secara online. Korang tengoklah, bestttt ! Hehe ..


20 comments

  1. dah tengok sebelum ni..memang nangis gak.. tacing sangat

    ReplyDelete
  2. @~~Ticer Wann~~ : tu pasal . Tia tengok pun berlinangan airmata ni . huhuh !

    ReplyDelete
  3. akak dtg singgah umah tia & follow...
    sedih kan citer ni...lebih2 lagi time dia nazak & minta tlg imani ckp kat mak dia yang dia syg sgt kat mak dia

    ReplyDelete
  4. Ouh pernah tengok cerita ni. Serius sedihnya cerita ni. Huuu.

    ReplyDelete
  5. beto khusyairy (kashaf) singgah blog sy tadi :D

    ReplyDelete
  6. salam singgah...
    busy study..

    saya sudah tengok kashaf imani...
    superb~! sedey... saya tengok beramai2 cover air mata... hehehe

    luv beto...smart~
    jom layan JUVANA pula sama2.. ^_^

    ReplyDelete
  7. keh keh siap bg link lagi tu..blh tahan..:D

    ReplyDelete
  8. Hmmm...bagusnya iklan..kena tengok nih

    ReplyDelete
  9. nanti de mase boleh tonton cite ni...
    thanks bg link...
    ehhehhe

    ReplyDelete
  10. macam best je...kne tgk ni...hehehe... thanks bg link... :)

    ReplyDelete
  11. cite sedih ke..ermm...bergelimpangan la air mata aku nnt bila tgok ni..hehe

    ReplyDelete
  12. sy dah tgk..mmg best sgt..suwitt..i jatuh chenta dgn beto dlm drama neh la..

    ReplyDelete
  13. tgk dah citer ni..
    slalu ulangan kat astro

    best jugak lah
    mmberi keinsafan
    dan pngajaran..

    ReplyDelete
  14. dah tengok..
    2 bulan lepas tak salah..
    memang menginsafkan drama ni..
    lagu nye best..
    macam didodoi2 ja.

    ReplyDelete
  15. nak tengok lah malam nanti. tia sampai nangis mesti best cerita ni. huhu

    ReplyDelete
  16. ehhh..silap komen dah..hehehe..kat sini sepatotnyer

    ReplyDelete
  17. hehehehe
    dah lama tgok
    siap buat review dkt blog ari tu
    :-)

    Review Filem Karak Disini

    ReplyDelete
  18. wah wah...
    nak download la...
    thanks cuz share... ^^

    ReplyDelete
  19. hehhe.. citer ni mmg best.. i dah ulang banyak kali tgk citer ni.. tiap2 kali tgk, mesti rasa sebak.. anyway, lakonan beto n sharifah amani mmg layak dpt award laaaa.. hopefully this telemovie akan menang anugerah skrin mcm antara garisan last year..

    ReplyDelete
  20. Kashaf Imani.. best w0o!!
    menyentuh jiwa dan raga..
    =D

    ReplyDelete