Kashaf Imani Buat Tia Menangis

khasyaf Imani

Korang dah tengok belum cerita Kashaf Imani ni? Tak rugi Tia bersengkang mata nak tengok cerita ni sebab memang best! Memang menyentuh hati sampai airmata Tia gugur sebab lakonan mantap dari Sharifah Amani dan Beto Khusyairi.

Cerita ni mengenai Imani (Sharifah Amani) yang diberi keistimewaan boleh melihat roh. Tia nak cerita kat sini pun tak best. Mesti tengok sendiri. Baru je main dekat astro ria semalam. Mungkin korang boleh tunggu kot-kot ada ulangan lagi.

Tengok tau jangan tak tengok! Lagu soundtrack bagi cerita Kashaf Imani ni ialah Tiada Duka Selamanya oleh Opick. Memang bestlah! Tia nak tengok lagi..


**UPDATE**

Yeah ! Sekarang Tia boleh tengok berulang kali citer ni. Dan korang yang belum tengok pun boleh tengok lepas ni sebab Tia dah ada link untuk kita tengok secara online. Korang tengoklah, bestttt ! Hehe ..


Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
April 28, 2011 at 8:48 PM ×

dah tengok sebelum ni..memang nangis gak.. tacing sangat

Reply
avatar
April 28, 2011 at 11:21 PM ×

@~~Ticer Wann~~ : tu pasal . Tia tengok pun berlinangan airmata ni . huhuh !

Reply
avatar
April 29, 2011 at 10:32 AM ×

akak dtg singgah umah tia & follow...
sedih kan citer ni...lebih2 lagi time dia nazak & minta tlg imani ckp kat mak dia yang dia syg sgt kat mak dia

Reply
avatar
Miss Tira
admin
April 29, 2011 at 4:05 PM ×

Ouh pernah tengok cerita ni. Serius sedihnya cerita ni. Huuu.

Reply
avatar
dott
admin
April 30, 2011 at 1:57 AM ×

beto khusyairy (kashaf) singgah blog sy tadi :D

Reply
avatar
May 4, 2011 at 12:58 AM ×

salam singgah...
busy study..

saya sudah tengok kashaf imani...
superb~! sedey... saya tengok beramai2 cover air mata... hehehe

luv beto...smart~
jom layan JUVANA pula sama2.. ^_^

Reply
avatar
ABU
admin
May 26, 2011 at 10:43 AM ×

keh keh siap bg link lagi tu..blh tahan..:D

Reply
avatar
JR Online
admin
May 26, 2011 at 12:00 PM ×

Hmmm...bagusnya iklan..kena tengok nih

Reply
avatar
Mohd Ridhuan
admin
May 26, 2011 at 12:20 PM ×

nanti de mase boleh tonton cite ni...
thanks bg link...
ehhehhe

Reply
avatar
Cik Hati
admin
May 26, 2011 at 2:43 PM ×

macam best je...kne tgk ni...hehehe... thanks bg link... :)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
May 26, 2011 at 3:05 PM ×

cite sedih ke..ermm...bergelimpangan la air mata aku nnt bila tgok ni..hehe

Reply
avatar
May 26, 2011 at 4:16 PM ×

sy dah tgk..mmg best sgt..suwitt..i jatuh chenta dgn beto dlm drama neh la..

Reply
avatar
May 26, 2011 at 5:43 PM ×

tgk dah citer ni..
slalu ulangan kat astro

best jugak lah
mmberi keinsafan
dan pngajaran..

Reply
avatar
diana
admin
May 26, 2011 at 6:26 PM ×

dah tengok..
2 bulan lepas tak salah..
memang menginsafkan drama ni..
lagu nye best..
macam didodoi2 ja.

Reply
avatar
EYFAalias
admin
May 26, 2011 at 7:38 PM ×

nak tengok lah malam nanti. tia sampai nangis mesti best cerita ni. huhu

Reply
avatar
apik pehe
admin
May 26, 2011 at 7:44 PM ×

ehhh..silap komen dah..hehehe..kat sini sepatotnyer

Reply
avatar
Hans
admin
May 26, 2011 at 8:25 PM ×

hehehehe
dah lama tgok
siap buat review dkt blog ari tu
:-)

Review Filem Karak Disini

Reply
avatar
May 26, 2011 at 10:27 PM ×

wah wah...
nak download la...
thanks cuz share... ^^

Reply
avatar
JHaZKiTaRo
admin
May 26, 2011 at 11:09 PM ×

hehhe.. citer ni mmg best.. i dah ulang banyak kali tgk citer ni.. tiap2 kali tgk, mesti rasa sebak.. anyway, lakonan beto n sharifah amani mmg layak dpt award laaaa.. hopefully this telemovie akan menang anugerah skrin mcm antara garisan last year..

Reply
avatar
Mohd Safwan
admin
June 2, 2011 at 3:07 AM ×

Kashaf Imani.. best w0o!!
menyentuh jiwa dan raga..
=D

Reply
avatar