Tia Nak Edit Template Secara FREE!

Assalamualaikum. Heyoo pembaca tershayang. Ahak! Dah macam Maria Elena pulak. Setengah hari Tia jalan ke bandar tadi cari barang untuk berangkat ke Kota Kinabalu 16 November ni. Tak jumpa banyak sangat sebab member yang jalan dengan Tia tadi banyak songeh. Penat jalanlah, jauhlah. Grr ~ Lupakan!

Eh Tia nak cerita apa tadi? Lupa lah .. Adoiyai. Ni lah masalah pelupa ni. Padahal muda lagi. Huhuh! Ohye ingat dah .. Memandangkan Tia masih lagi ada sisa-sisa masa berblog ni, Tia nak lah berbakti sikit dengan hangpa semua.

Ciss! Ayat tak menahan "berbakti" tuh! Hahaa ~ Ada tak antara korang yang nak Tia editkan blognya? Ada tak, ada tak, ada takkkk? Helloooo! Can you hear me??? Hakhakhakkk! Bukan apa, Tia nak jugak edit template tapi tak dak idea. Heheh ..

Ke korang ada idea nak guna warna apa sebagai tema untuk sesebuah template tu? Ahakk! Sebenonye, Tia nak asah dan kikis lagi bakat edit mengedit ni. Nanti bolehlah ambik tempahan edit blog pulaksss. Wakakaa! Demmm. Entri tak matang langsung kali ni.

Kalau ada yang berminat nak Tia edit blognya, tolong maklumkan Tia dekat ruangan komen yee. Sebaiknya kalau ada facebook lagi elok. Senang nak diskas nanti .. Hehh ~ Sekian dulu buat masa sekarang .. Toink , toinkkk :)


Previous
Next Post »

22 Comments

Click here for Comments
November 12, 2011 at 7:14 PM ×

free? hohoho mestilah nak! nak berdiscuss2 ke? hehehe kan sis dh add kite :P

(budak ni memang muka tak malu, asal free je terus on )

Reply
avatar
November 12, 2011 at 7:26 PM ×

Tia, kalau COLOURFUL boleh?? HOhoho!

Reply
avatar
ABU
admin
November 12, 2011 at 7:38 PM ×

buatkan bah aku..hehehe
aku suka tema warna biru..

Reply
avatar
Bro Ahmad
admin
November 12, 2011 at 7:39 PM ×

tia.. bagi pandangan tia blog bro ok tak? secara jujur yea.

Reply
avatar
November 12, 2011 at 7:44 PM ×

My Name is Mar : ni betui ke saja nak test2 ni? hahaaa .. boleh :)

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 12, 2011 at 7:50 PM ×

haha, ye, sungguh tak matang. :D

semoga sukses selalu :)

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
November 12, 2011 at 8:06 PM ×

mcm best je...nak jugak....=D

Reply
avatar
November 12, 2011 at 8:14 PM ×

dah siap edit dah, hehe XD

Reply
avatar
Cik Gee
admin
November 12, 2011 at 8:15 PM ×

tak beringat MAR nak COLOURFUL...... wah wah wahhhhhhh...<3

Reply
avatar
November 12, 2011 at 8:20 PM ×

hayoooooo
ajinnyeeeeeela tiachann ni
bagus2
gud2
minat edit2 ni ye =]

Reply
avatar
November 12, 2011 at 8:58 PM ×

dah mintak org lain tlong watkan...huhu

Reply
avatar
GengStudent
admin
November 12, 2011 at 9:00 PM ×

hati-hati tia..kalau 100 orang mintak tolong masak tia nanti..hihi

Reply
avatar
anamizu
admin
November 12, 2011 at 9:06 PM ×

wahhh TIA nk edit free??? best nih! cik ana nakkkkk! hehe

*cik ana tag TIA join GA :

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html


luv,
cik ana

Reply
avatar
Kak Sal
admin
November 13, 2011 at 5:50 AM ×

akak pun angkat tangan nie...nampak x...nampak x....huhuhu.....

Reply
avatar
era kecik
admin
November 13, 2011 at 8:38 AM ×

rajin kak tia nak edit blog ye. ~

Reply
avatar
Kak Sal
admin
November 14, 2011 at 12:33 AM ×

yea la Tia..akak serius la nak Tia editkan blog akak tuh..Tia rasa cemana...??perlu di beri nafas baru tak blog akak tu....ceewahh..mcm lagu lama la pulak khen...hohoho

Reply
avatar
February 27, 2012 at 10:28 AM ×

assalam..Tia boleh editkan belog saya x..serabut lah tengok..nak simple tapi tak reti sngat nak buat..

Reply
avatar
February 27, 2012 at 10:28 AM ×

assalam..Tia boleh editkan belog saya x..serabut lah tengok..nak simple tapi tak reti sngat nak buat..

Reply
avatar
LOVE U
admin
April 21, 2012 at 1:23 AM ×

Tia bleh editkan blog sy x ?

Reply
avatar