Risiko Blogwalking

Assalamualaikum. Blogwalking. Siapa suka blogwalking? Kenapa blogwalking? Tia tak tau apa sebab hangpa blogwalking. Memasing ada sebab sendiri kan. Sebenarnya baru-baru ni jugak Tia mula mengamalkan blogwalking secara laju-laju di blog lain.

Untuk apa? Trafic of course! Eh, tak jugak. Sebab keduanya Tia blogwalking ialah untuk perkenalkan lagi blog cenonet Tia ni supaya lagik ramai yang terpikat dengan blog Tia tanpa menilai empunya blog melalui wajah beliau. Kuikuikuii ~

Tapi satu risiko blogwalking ialah, trafiknya yang tak tetap! Maksudnya, kalau hangpa blogwalking kaw-kaw punya. Trafik yang hangpa dapat pun mesti tinggi-tinggi punya. Tapi cuba kalau korang tak blogwalking, trafik kompem suam-suam kuku jek ..

So, kalau nak mengharap trafik yang tinggi dan tetap dari amalan blogwalking ni memang tak lah. Masa depan tak cerah sangat. Walawess! Mana larat nak blogwalking tiap hari. Ingat eden takde keje lain nak buat ke suruh ngadap blog 24jam? Wuuu~

Caranya satu. Cari pembaca SETIA! Woot woottttt :)

Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
November 11, 2011 at 11:58 AM ×

hehehe sy takde pembaca setia pun.. sbb tu traffic pun suam2 kuku je..

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 11, 2011 at 12:00 PM ×

ni yang makin sayang haha :D

Reply
avatar
November 11, 2011 at 12:13 PM ×

Msred bw bila ada masa lebih je.... Tunggu anak kecik tido...

Reply
avatar
November 11, 2011 at 12:29 PM ×

betul2~ kalau blogwalking trafik mesti mencanak.kalau tak~hehe

Reply
avatar
Dalila Diela
admin
November 11, 2011 at 12:33 PM ×

klu saya cuti balik rumah, mmg slalu ngadap blog jer sambil baca entri org lain + coment2 ( mcm sekarang nie)..

tp klu dah start belajar, mmg x mampu la nak ngadap blog sgt..bw pun jarang

Reply
avatar
cik najihah
admin
November 11, 2011 at 1:00 PM ×

skang da boleh teka sape pembace tetap blog kite kan

Reply
avatar
November 11, 2011 at 1:20 PM ×

heee
suke BW sebab nak jalan2 tgk cite owg

weeeee =]

Reply
avatar
November 11, 2011 at 1:51 PM ×

slalu bw
org akan harap jejak blik

sbb tu mls bw hahaha

Reply
avatar
Marina
admin
November 11, 2011 at 2:31 PM ×

akak rajin gak bw...kalau berkesempatan..hehe..

Reply
avatar
nFx
admin
November 11, 2011 at 4:38 PM ×

hahahaha...apa yang penting, kita tulis apa yg kita nk share....

Reply
avatar
Ujie
admin
November 11, 2011 at 4:45 PM ×

sekali2 kena bw utk kenalkan blog kita.
yg penting rajin melawat + komen blog pembaca setia.

Reply
avatar
Cik Gee
admin
November 11, 2011 at 5:02 PM ×

mmg skrg pon gee dah kurang blogwalking, then trafik pon suam2 kuku je.. hehe..

Reply
avatar
November 11, 2011 at 5:11 PM ×

akak BW ke blog kengkawan ajer..sbb kengkawanlah yg akan jd pembaca setia..kiranya give and take lah..diaorang jd pembaca setia akak, akak jd pembaca setia diorang..lainlah blogger yg meletops tu..diaorang x jejak balik pon akak ttp baca blog diaorang..

Reply
avatar