Susah Nak Tarik Trafik Masa Ni

Assalamualaikum. Sekarang dah menunjukkan pukul 2 lebih. Subuh ye bukan petang harap maklum! Yeahhh! Sepatutnya ini masa untuk tidur tapi Tia tak boleh tidur sebab bila start baring je hidung mula tersumbat (baca : nak bagitau Tia selsema).

Masa-masa macam ni lah Tia rasa trafik jatuh mendadak. Tia memang dah kaji. Antara waktu paling susah nak dapat trafik tinggi ialah pada jam 2-6 pagi. 7 pagi tu dah mula-mula ramai orang dah. Sampailah ke malam. Bolehlah tarik trafik tinggi-tinggi.

Yang peliknya, ramai duk kata depa blogwalking bila time subuh ja sebab siang hari sibuk. Ada jugak duk kata dia ada insomnia tak boleh tidur malam jadi dia blogwalking, update entri. Persoalannya sekarang, depa-depa ni berkumpul dekat mana hah? Mana nak cekau depa tarik masuk blog Tia ni?


Okeh .. Tia sudah merapu di subuh hari. Baik Tia masuk tidur sebab rasanya Tia ni pun macam ada tanda-tanda insomnia. Oh no! See you all ladies and gentleman .. Kuikuikuiii :)

Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
November 11, 2011 at 2:21 AM ×

trafic banyak pon kalau xde reader nk wat apa... org datang dan keluar.. xde plak nk baca entri dan komen entri kita tuhh kan.. hmmmm.. entah lah..

Reply
avatar
November 11, 2011 at 2:22 AM ×

tia,,,lau pepagi ni,,memang ramai orang online,,,tapi kena rajin bw,,tk mcam siang,,,,

kalau update pagi lak,,entry kita akan terpampang dekat blogiist org lama sikit,,,sebb tak ramai org update,,,tapi tak boleh buat entry serius,,nanti orang mengantuk nak bca,,,letak yg ringan2,,

then,,klau nk bw pepagi,,,,bw blog yang dekt ping fb kita tu,,,mana yang baru update tu,,bermkn dia still online :)

maaf tau,,sebab panjng sngt,,

Reply
avatar
November 11, 2011 at 2:26 AM ×

hehe, nak trafik mantop main seo la XD

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 11, 2011 at 3:03 AM ×

ni mengejar PR3 lah ni? haha

kalau online, jarang miss upadate :D

Reply
avatar
Diyana Ali
admin
November 11, 2011 at 3:48 AM ×

selalu bw malam2 je. hehe :)

Reply
avatar
November 11, 2011 at 5:04 AM ×

time subuh ni traffic lam mimpi je berderu2,..huhuhu,..

Reply
avatar
November 11, 2011 at 6:14 AM ×

Tatau la depa lepak mana? Time ni msred tido... Ngeehhhhaa

Reply
avatar
November 11, 2011 at 7:23 AM ×

x taw la cek
kekekee
depa main nyorok2 kot
kejap on
kejap x
kekekeke =p

Reply
avatar
era kecik
admin
November 11, 2011 at 9:16 AM ×

orang tak online pagi2..
sebab diorang nak tido.. zzzz

Reply
avatar