Edit dan Guna Template Ringan

Assalamualaikum. Heheh~ Akhir-akhir ni Tia dah luangkan masa untuk edit-edit template kan. Menyusahkan? Tak! Tia seronok. Seronok sebab Tia sebenarnya tension. So, Tia kena lah cari jalan supaya tension Tia tu tak merebak lalu membuatkan Tia rasa nak tidur saja. Haha! Kantoiii tiap kali tensen tidoooo~

Lagipun, tak lama lagi Tia nak sambung belajar dah. Tia pun dah tak tau samada Tia boleh online macam biasa lagi seperti sekarang atau tak. So, Tia nak memulun online selagi masih ada masa ni. COMFIRM Tia rindu nak berblog.


Sebenarnya Tia nak cerita lain. Tapi cerita lain pulak yang jadi kan. Hahaa! Kenapa Tia bersungguh edit template? 1 je. Sebab ringan. Tia guna denim template. Template ni sangat ringan. Tapi yang original nya sangat tak cantik! So, Tia edit kasi cantik.

Template cantik, cool, ringkas dan paling penting RINGAN! Heh~ Sebab tu Tia nak share dengan korang. Tia dah pernah guna template yang memang dah disediakan dekat design tu. Memang berat. Belum tambah widget-widget lagi tu.

Setakat ni, dah ada 2 template yang Tia dah edit. Yang lain akan datang insyaAllah kalau Tia sempat sebelum berangkat nak pi sambung belajaq nah :)



Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
November 9, 2011 at 9:16 PM ×

huwaaa
siap bg link dah ha..
bagusnyela tia ni =]

tula, cepat je loading blog tia =]

Reply
avatar
November 9, 2011 at 9:18 PM ×

yang special untuk keroo jek :P

Reply
avatar
November 9, 2011 at 9:21 PM ×

fuhh makin tension makin edit html ek. huhu

Reply
avatar
NZ Diaz
admin
November 9, 2011 at 9:24 PM ×

semoga maju selalu :D

Reply
avatar
YNA
admin
November 9, 2011 at 10:33 PM ×

nak edit blog la yg wat tension :)

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
November 9, 2011 at 10:47 PM ×

wah..simple gak templete nie..tapi lepas edit nampak lawa..nice!!!

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
GaRy™
admin
November 9, 2011 at 10:55 PM ×

nak try usha template baru la... ^__^

Reply
avatar
November 9, 2011 at 11:06 PM ×

waa..rajinnya..betulla,da masuk belajar online asyik tak sempat aje

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
November 9, 2011 at 11:22 PM ×

saya donload template kat internet je.. lgsg x pandai nak edit.. heheh

Reply
avatar
era kecik
admin
November 9, 2011 at 11:28 PM ×

fuh! tolong edit blog era boleh? hehehe ..

erk,

Reply
avatar
ABU
admin
November 10, 2011 at 12:13 AM ×

blog aku mmg berat sudah.. arghhh!!
stdy nnti mmg susah la suda ko mau on9 selalu.. ndak pa, utk masa depan..:D

Reply
avatar
Cik Fatyn
admin
November 10, 2011 at 12:15 AM ×

Kak Tia ? ini fatyn yg mntak akk wat kn header hri tue .. mcm mna erk akk ? akk bley tlg wat kn x ?

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
November 10, 2011 at 6:55 AM ×

thnx Tia...nak try jap...=D

Reply
avatar
maszull
admin
November 10, 2011 at 10:29 AM ×

assalamualaikum Tia...bestnya blog dah x berat lg...:)

Reply
avatar
Daddylicious
admin
November 10, 2011 at 12:54 PM ×

wui ini namanya beramal jariah...:)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
November 10, 2011 at 3:05 PM ×

rajin betul Tia edit2 template ni..ezad tak mampu nak tension kan diri edit2 template ni..haha~

Reply
avatar
January 6, 2012 at 2:57 PM ×

ai2,tia..nk wt blog nmpk nice je..xnk srabut2..luvly look..tp..haish,,susa la..xjmpe..patu,knfius..layout ngn template 2 len ye?aira blogger bru..so,byk lg nk kne blja..nyway,ope tia leh jd my cingu..;)header un aira xde..dush!then,,erkkk..lw tia reply ni un,aira xtw nk buakak ur reply nty..huaa!!!kasihani saya!!!!!='(

Reply
avatar