Ketagih Online !!

Assalamualaikum. Semua dah tidur? Bagussss .. Tia pun dah tidur. Ini autopublish. Meahahaaa~ Mesti mau maintain update maaaa :) Tadi Tia godek-godek gambo dekat google langsung tertarik dengan 2 gambar ni .. Perghh , mereka memang dasyat okeh!



Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
beLLa
admin
November 8, 2011 at 3:39 AM ×

sampai byk2 laptop atas katil tu buat apela agknye. haih~. new tab sudey. ;p

Reply
avatar
EyqaLuvender
admin
November 8, 2011 at 4:28 AM ×

dlm toilet pon boley???
ouhhhhh~

Reply
avatar
November 8, 2011 at 5:05 AM ×

Salam BW..
pic no1 tu leh tahan lagi tp pic no2 tu..wahhhhhkahkah..
'woiii buang2 la dulu!!!'
jap nk tnye.. pic no2 tu laki ke puan?

Reply
avatar
Fezz
admin
November 8, 2011 at 7:43 AM ×

Tia : gambar yang kedua tu sapa je yang buat sila angkat tangan. Haha!

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
November 8, 2011 at 8:59 AM ×

Ya Allah..tak cukup laptop kat bilik,kat tandas pn nak juga..ape dah...ahaha

Reply
avatar
YNA
admin
November 8, 2011 at 12:11 PM ×

mmg ketagih sgt dah ni, ahaha

Reply
avatar
November 8, 2011 at 12:18 PM ×

betul2 pengguna laptop/pengonline/blogger tegar nehhh...
dasatt..dasattt...

Reply
avatar
November 8, 2011 at 3:03 PM ×

yg bwk laptop ke toilet tu mmg gigih gilaa.... hahahaha online sambil melabur... aiyoooo....

Reply
avatar
mumui
admin
November 8, 2011 at 10:06 PM ×

p mana2 pun bawa laptop... cam 24jam ngan laptop je bile tgk pic tu..hehe

Reply
avatar
November 9, 2011 at 9:14 AM ×

ni mang tahap sangap on9 dah ni
hehehehe

Reply
avatar