Blogger Baru Nak Naik

Okey fine , tiga bulan saya tak aktif jatuh merundum prestasi blog saya. Ecey , prestasi lah sangat kan. Normal sebenarnya. Kadang kita dekat atas , kadang kita dekat bawah. Tak selamanya kita dekat atas dan tak selamanya kita dekat bawah.


Nak tengok hasil trafik selama tiga bulan tak aktif berblog tak? Meh nak tunjuk meh.


See , nampak tak? Hehe. Last saya update blog pada 02 Julai 2012. Lepas dari tu saya senyap terus. Sampailah pada 01 November 2012 baru saya aktif balik. Ala , taklah aktif sangat pun. Saya rindu nak berblog sebenarnya. Menaip , mengarang , berjiwang , bermadah. Haha!


Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
Ujie
admin
November 6, 2012 at 7:45 AM ×

Hai tia! Dh sem. break ya?

Reply
avatar
Ca Ezah
admin
November 6, 2012 at 8:13 AM ×

cepat je graf tu naik..hehe..ca ni bila da lama menyepi payah nk dpt bnyk view balik..

Reply
avatar
Beto Ferdaus
admin
November 6, 2012 at 9:00 AM ×

Kena teruskan menulis nyh....UV dah naik balik dah tuh

Reply
avatar
Mk Syahir
admin
November 6, 2012 at 9:09 AM ×

wahh..cepat bena dia naik..keep it up tia :)

Reply
avatar
November 6, 2012 at 10:32 AM ×

mmg merundum trafik..xpe tia kejap je tia akan naik semula...:)

Reply
avatar
Jane. P
admin
November 6, 2012 at 11:32 AM ×

wah naik mendadak kembali :) best blog ni.

Reply
avatar
zieyzain
admin
November 6, 2012 at 2:22 PM ×

wahh,..lama xbertandang sini. apa khabar tia?. no worries la, xaktif pun tia tetap glamer..ehehe..

Reply
avatar
Salwa Ismail
admin
November 6, 2012 at 3:26 PM ×

Samalah kita :P Sekarang tengah cuti sem. Sebab tu boleh update kerap sikit.

Reply
avatar
aizamia3
admin
November 11, 2012 at 3:48 PM ×

biasalah tu.. tengah sibuk dengan dunia study.. ;)

tapi betuller.. lama gak akak tunggu entry terbaru.. ;)

Reply
avatar
maszull
admin
November 23, 2012 at 12:03 PM ×

assalamualaikum tia...biasa la tu kalau jadi student lg x ada masa tu n sukar nak berblogkan...;)

Reply
avatar
cikpjaz
admin
November 23, 2012 at 1:15 PM ×

teruskan berblogging yer..
trafik naik mcm gunung everest dah tu..heheh

slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

Reply
avatar