Aku Baru Je Perasan Benda Ni .. Korang?

Assalamualaikum. Hahaa. Yea , aku tau. Sepatutnya sekarang aku tak patut online. Hehee. Aku nak story yang petang tadi punya cite. Adik aku pi guna laptop aku tengok youtube.

Aku pun join sekaki lah kan. Aku pelik apsal skrinnya kaler gelap ne. What happened? Aku tanya lah adik aku. Memang camni ke kaler skrinnya.

Adik aku kata tak. Dia pi switch off "cahaya" dalam youtube tu. Bertambah-tambahlah kepelikkan aku. Apa yang budak ni merepek.

Lepas adik aku pi tunjuk baru aku paham. Ouhh .. Hahaa ..


Nampak tak macam dalam gambar dekat atas tu. Haa , tudia. Kau orang pi bukak youtube sekarang and cuba klik suis tu. Apa jadik. Aku dah cuba. Seronok jugaklah. Ni mesti ada kait rapat dengan Earth Hour. Hee ~ Sekian ..

Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
Achik Syida
admin
March 31, 2012 at 9:32 PM ×

seronok main suis tu :)

Reply
avatar
NadiRah
admin
March 31, 2012 at 10:20 PM ×

eh ye?jap nk cek...

xde pon... -.-

Reply
avatar
ZF
admin
March 31, 2012 at 10:24 PM ×

tadi tutup semua termasuk laptop xsempat la main ni...

Reply
avatar
March 31, 2012 at 10:33 PM ×

tak sempat dah . takdepon . huhuh

Reply
avatar
March 31, 2012 at 11:24 PM ×

alaaa , mungkin earth hour dah habis .. sebab tu dah takde .. aku p check tadi pun dah takde ouh ..

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
admin
April 1, 2012 at 12:18 AM ×

ala... terlewat tahu la...

Reply
avatar