Pencarian Bloglist Ini Kisah Tia Bulan April

Assalamualaikum .. Korang dah lunch belum? Memandangkan aku bercuti dan bersuka ria di rumah sambil meluangkan banyak masa depan laptop aje , so aku ingat nak buat satu segmen.

Segmen ringkas aje. Pencarian Bloglist Bulan April 2012 punya. Just untuk bulan April ye. Tapi tengoklah nanti macamana. Kalau aku rasa nak kekalkan , aku kekalkan. Aku ada reason kenapa nak buat pencarian yang dah macam jejak kasih ni.
  • Nak tambah senarai blog untuk sesi blogwalking tengahmalam atau di kala kau orang tengah di ulit mimpi.
  • Saling mempromosikan blog kau dan aku kalau dah masuk bloglist nanti. Yelah , kalau kau update mestilah nama blog yang berada di tingkat teratas kan. Sama macam aku jugak nanti. Yang penting , UPDATE!
  • Ada jugak idea kau orang nak update entri. Wahahaa .. Aku gurau eh ..
Hah , yang kau tu. Apsal jeling-jeling? Tak suka? Menyampah? Suka hati akulah. Aku tak paksa kau baca dan join pun kan. Dan , dan aku tak kenakan bayaran sesen pun. Hahaa. Bapak kejam aku kan.

Syarat-syaratnya :
HEADER BLOG AKU
  1. Macam biasa buat 1 entri dengan tajuk "Pencarian Bloglist Ini Kisah Tia Bulan April".
  2. Letak header blog aku dan linkkan ke entri ni. (tak wajib pun)
  3. Tak payah citer panjang-panjang pun takpe. Dah siap? Tinggalkan link entri tu di bawah kotak komen ni ye.
  4. Lastly , masukkan link blog Ini Kisah Tia dalam bloglist korang tu. Note : Kalau korang buat bloglist di blog yang lain .. Aku takkan terima ye. Tak aci hokey. Lepas bulan April nanti , kalau korang nak remove link blog aku dari bloglist remove lah.
  5. Tarikh tutupnya , 29 MAC 2012 pada jam 2.30 petang ye. Mean , 24 jam lettew. Yang mana hantar penyertaan tu , akan terus masukkan dalam bloglist dan akan aku update dari masa ke semasa.
Kalau sorang je yang join pun , aku akan tetap buat 1 bloglist khas untuk dia dekat sidebar aku tu. Sekian dan terima kasih ..

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Athira Husna
admin
March 28, 2012 at 3:17 PM ×

tira join!!

http://tirana91.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Reply
avatar
Siti Rohaida
admin
March 28, 2012 at 3:28 PM ×

Tia..Join segmen Ti..Da pun Vote Untuk Tia,Wish U Luck Dear.

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Reply
avatar
March 28, 2012 at 4:08 PM ×

promote je blog kt fb byk2.hoho

Reply
avatar
pha is
admin
March 28, 2012 at 5:02 PM ×

nak joint jugak...

http://pening-pala.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Reply
avatar
hedayat93
admin
March 28, 2012 at 8:15 PM ×

wowo menarik ! hehe

Reply
avatar
March 28, 2012 at 10:04 PM ×

blog akak tetap dlm bloglist sy. dari dulu sampai sekarang :P

Reply
avatar
Nabila Medan
admin
March 28, 2012 at 10:39 PM ×

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Reply
avatar
March 29, 2012 at 11:35 AM ×

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Fairus join..singgah bLog

Reply
avatar
Arra Ahmad
admin
March 29, 2012 at 1:04 PM ×

kiter ada bloglist khas,bleh join x?:)

Reply
avatar
March 29, 2012 at 1:17 PM ×

miera dah tambah di bloglist :D


jemput singgah..

http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/pencarian-bloglist-ini-kisah-tia-bulan.html

Reply
avatar