NO MORE CIK ANON (ANONYMOUS)


Assalamualaikum. Talk about cik anon , untuk waktu ni aku nak tarik sikit keistimewaan kepada para anon tinggalkan sebarang pesan dekat kotak komen aku. Entahlah sampai bila. Sampai bila-bila kut.

I have my own reason. Sometimes anon ni jahat sikit sampai ada komen dia yang buat aku tachink lebih. Lalu semangat aku pun down. Ha'ah , aku ni lemah semangat sikit. Hahaa! Lagipun , aku nak ajar sikit mereka-mereka yang sebelum ni menyamar jadik anon tu untuk lebih jujur lepas ni. Takyah dah guna anon kan?

Aku menulis sebab aku memang nak menulis. Selagi aku tak mention nama siapa-siapa , takyah nak tachink lebih eaa ..
Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Nurrul
admin
March 26, 2012 at 9:29 PM ×

setuju ! Nurrul pun mcm tuh juga ! hehehe..
biar lebih jujur senang nak buat feedback ! :D

Reply
avatar