Senarai Blogger Yang Dijumpa!

Assalamualaikum .. Alamak , 1 hari aku tak update blog. Macamana boleh tak perasan ni. Hahaa~ Ekceli mood aku nak menaip dah ke laut tu sebab tak update. Kalau tak , memanjang link blog aku yang keluar dekat bloglist kau orang kan.

Semalaman aku bertungkus lumus hias blog aku ni. Baru aku tau , begitu susahnya nak pilih warna tema.

Aku pun tak tau okey ke tak template kali ni. Aku tak kisah cantik ke tak cantik. Pada aku , yang penting kemas sudah. Ni pun sebenarnya tak habis susun lagi. Nanti karang aku sambung. Update dulu maa ~

Ohye , header aku pun dah bertukar. Hahaa~ Eh , aku lupa pulak. Aku ada buat segmen bloglist baru-baru ni. Okey fine tak ramai yang tertarik. But at least masih ada yang nak libatkan diri kan. Heheh .. Thank you so much!

Mereka-mereka ni lah yang join pencarian aku tu ..
Komen template baru aku?? =,=
Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
Athira Husna
admin
March 30, 2012 at 11:22 AM ×

hai tia! template baru tia ok,nice,simple! jom join segmen tira buat.. utk change bloglist for april and change feed blog! kalau bertuah boleh dpt topup free! jom join!! :)

http://tirana91.blogspot.com/

Reply
avatar
cik violet
admin
March 30, 2012 at 12:47 PM ×

kemas kot..rajin buat template baru..aja i la..heee

Reply
avatar
cik violet
admin
March 30, 2012 at 12:47 PM ×

kemas kot..rajin buat template baru..aja i la..heee

Reply
avatar
pha is
admin
March 30, 2012 at 2:28 PM ×

ok la tuh.. dah cantik dah blog nih... hehehe

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
March 30, 2012 at 3:50 PM ×

blog nampak cun je..buatkan kita boleh^^

Reply
avatar
March 30, 2012 at 5:38 PM ×

simple + kemas. cantikla warna tema tia, sukee :)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
March 31, 2012 at 12:18 AM ×

rajin betul Tia ubah2 template ye..hee~

Reply
avatar
Anak naga
admin
March 31, 2012 at 12:23 AM ×

tia masukan sekali blog ney dalam list tia tu...heehehe galaksibloggger.blogspot.com

Reply
avatar
March 31, 2012 at 12:30 AM ×

Simple dan menarik...kemas...

Reply
avatar