Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!



Klik SINI kalau nak join

Dah lama tak join memana giveaway. Kali ni teringin lak nak mencuba sebab syarat sangatlah senang. I ni, bab-bab senang sukalah. Hadiah pun boleh tahan gempak tau!

Uols pernah bukak website SGshop Malaysia dakk? Kalau tak pernah, ce try bukak. Tapi pastikan iman kuat ye sebab dekat website tu banyak nak mampus jual barang-barang yang murah.

Untuk giveaway ni, salah satu syarat dia ialah peserta kena nyatakan apa barang yang dia nak beli dekat SGshop tu. Woah! bunyik dia macam real je kan kalau i pilih, i akan dapat barangnya.

Tapi takpe. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan.

So, i nak apa dekat SGshop?


Kasut! Yess. i nak kasut lah. Kasut ni lawa gila. I dah imagine pakai kasut ni sambil dukung Asyraf. Mesti nampak macam mak yang anggun kan. Kahkah

Okeylah tu je. Nanti i list banyak-banyak, dah jadi entri wishlist pulak.


posted from Bloggeroid

Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
Fa Tin
admin
May 22, 2017 at 10:49 PM ×

Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
May 23, 2017 at 9:00 AM ×

sha join jugak ga ni. goodluck!

Reply
avatar
May 31, 2017 at 12:49 PM ×

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

Reply
avatar