AmerCorner Nak Bagi DOMAIN FREE dan AQUAPIC LOMO!


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.


Pagi-pagi lagi saya dah bersemangat nak join GA dari AmerCorner sebab hadiah beliau is awesome. Amer , boleh kasi saya menang je terus tak? Hehe. Antara faktor kenapa saya join GA dari beliau is , syarat nak join tak rumit. Senang je.


Amer ada suruh pilih hadiah dari heartbeat. Below RM20 ye. So , Amer. Ini pilihan saya. Only RM10. Kalau saya menang , boleh ambek 2 tak? Ahaa , banyak cekadak lak saya ni.

STRAP

Kalau ada yang berminat jugak nak join , sila lah klik banner AmerCorner ataupun boleh klik SINI je terus. Segala maklumat lanjut , boleh lah terus ke blog beliau untuk meninjau apa yang patut ye. Sekian dari saya. Semoga berjaya untuk saya dan mereka yang join ;)

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
EYFAalias
admin
May 3, 2012 at 2:11 PM ×

Eyfa pun join. ehhee

Reply
avatar
May 3, 2012 at 3:12 PM ×

mcm syiuk jak ni gveaway..men pilih2 hadiah ni hehe

Reply
avatar
May 6, 2012 at 9:44 AM × This comment has been removed by the author.
avatar
May 16, 2012 at 6:30 PM ×

baru ada time nak terjah blog ke blog ..

terima kasih yer sudi join Ga Amer ni :D

Good Luck :D

meh terjah geng yang join Ga Am :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

Reply
avatar
May 18, 2012 at 1:24 PM ×

Saya singgah dari segmen yang sama - >> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html....... Anywaysambil singgah ni nak jemput join segmen Farisha ---> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

Reply
avatar