Masa yang TERHAD Sahaja!



Nampak cambest tak makanan dalam gambar dekat atas tu? Hehe .. Saya tak pernah rasa sebab takde orang nak belanja. Tapi takpe. Kali ni saya belanja awak-awak dekat luar tu ye. Belanja tengok gambar je lah nampaknya. Nak merasa , kenalah beli sendiri.


Lepas baca komen dekat page Chicken Foldover ni , ramai jugak rupanya yang tunggu-tunggu hidangan ni. So , apa lagi. Sila lah klik ni McDonald's Chicken Foldover. Gambar dekat atas ni , saya ambik dekat page tu. Credit to the page lah :)


Segala maklumat tentang khabar pasal Chicken Foldover ni boleh dibaca dekat Fan Page McDonald's Malaysia okey.

Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
[PCL]
admin
May 2, 2012 at 12:37 PM ×

cukup ke utk luch hari nih..?

Reply
avatar
pha is
admin
May 2, 2012 at 1:45 PM ×

first time makan kat mekdi dulu, makan menatang ni la... ustazah yg ajar bahasa arab yang belanja. hehehe
ustazah aku mmg sporting... dia belanja sebab dalam kelas, aku boleh jawab soalan dia...
nostalgia kot.. hahaha

Reply
avatar
happy eim
admin
May 2, 2012 at 2:38 PM ×

telan air liur je la tgk gambar nie...^^

Reply
avatar
May 2, 2012 at 3:05 PM ×

wahhhh ada hidangan baru?? yahuuuuuu

Reply
avatar
~LoVE PiNk~
admin
May 2, 2012 at 3:47 PM ×

YUMMY2...

time ujan cmni dpt makan sedapnya..

Reply
avatar
diana
admin
May 2, 2012 at 3:48 PM ×

akak pun terliur tengok gambar tu..
cemana la rasanya kan??

Reply
avatar
May 2, 2012 at 5:21 PM ×

huhuhu...

kita pun tak pernah merasa lagi nih...:D

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
May 2, 2012 at 5:50 PM ×

serius...mmg da lama tunggu chicken foldover ni...da la bkan selalu ada kat mcd..terhad je..huhu~

Reply
avatar
cik chinta
admin
May 2, 2012 at 6:35 PM ×

br tau. da gile nk merasa. adeh

Reply
avatar