Blogger Yang Kumpul FOLLOWER


Alhamdulillah. Ada jugak yang menyokong segmen saya untuk kali ni. Maaf ye. Segmen ni , segmen hujung minggu. So , sehari je cukuplah kan. Kot 6 hari yang lepas tak dapat tambah banyak follower. Hari minggu ni lah kita tambah follower.


Terima kasih dekat peserta yang join segmen ni (klik kalau nak join) ye. Dan ini link mereka yang dah join segmen saya just untuk hari ni .. Selamat berblogwalking di hujung minggu! *Senarai ini saya akan update dari masa ke semasa insyaAllah*


2. Amer
3. Niera
Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
May 6, 2012 at 1:08 PM ×

done jelajah blog dorg...perghhh hahahaha

Reply
avatar
♥e'in♥
admin
May 6, 2012 at 1:11 PM ×

wah.. e'in bz laa.. mcm mane nk join.. sob3

Reply
avatar
May 6, 2012 at 1:22 PM ×

Done jelajah blog TIA..hahaha..nanti ada masa free jelajah blog semua tu...

Reply
avatar
ary_lee
admin
May 6, 2012 at 2:33 PM ×

Ish3... Tak pasan lak ada segmen nih.. Ini segmen sehari suntuk kan? Petang nanti arrr ary join^^

Reply
avatar
May 6, 2012 at 2:48 PM ×

ara pun join , nnti jelajah sume :D

Reply
avatar
Amanina
admin
May 6, 2012 at 7:30 PM ×

yeah, lambat sikit kita ni. baru online ni, dan baru start nak buat blog tour ni. hehehe :D

Reply
avatar
May 6, 2012 at 8:34 PM ×

Follow you back . Tengs ! Jum bw <3 Hehe

Reply
avatar
May 6, 2012 at 10:34 PM ×

da abes follow sume.. ada lgi ka ni ? hehe

Reply
avatar
May 7, 2012 at 12:20 AM ×

Done ke blog diorang :)

Reply
avatar
amercorner
admin
May 7, 2012 at 11:50 AM ×

salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

sudah follow semua orang kat sini...
mommmyyy its over (bunyi tune just for laugh)

Reply
avatar
Nurul Hayati
admin
May 7, 2012 at 4:23 PM ×

nama saya? tak de ke? :'(

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

Reply
avatar
ary_lee
admin
May 7, 2012 at 8:37 PM ×

da habis terjah^^

Reply
avatar