Maaf Untuk Readmore Di Blog Ini


Saya telah menghabiskan banyak masa membaca di blog orang tadi. Dan tiba-tiba saya berjumpa dengan satu blog yang sebenarnya saya memang tau akan kewujudannya tapi masa tu saya tak tau apa-apa pasal blog.


So , tadi masa saya singgah di blog tu. Saya tertarik untuk mencuba salah satu template yang sudah diedit khas oleh empunya blog. Saya sekadar mahu mencuba. Sejauh mana keberkesanan template tu di carian google.


Sekarang template tu sudah saya download dan sedang digunakan oleh saya sekarang. Cuma satu yang saya agak kurang senang dengan template ni. Dan saya rasa ramai jugak blogger yang kurang mesra dengan kekurangan tu. READMORE. Ramai yang kata , ianya leceh. Banyak kali klik.


Maafkanlah saya sebab template ini memang sudah tersedia readmore nya. Kalau ada yang kurang senang , saya tak boleh buat apa lah kan. Adakah saya akan kekurangan pelawat cuma gara-gara readmore? InsyaAllah tak :)


Bolehlah berkunjung ke blog forblogger.net. Ada banyak benda baru yang boleh dipelajari sana. Yaa , mungkin agak memeningkan. Tapi ingat , untuk senang kenalah bersusah sikit kan. Tak rugi kalau kita mencari ilmu. Ilmu kan ada di mana-mana. Sekian ..

Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
May 2, 2012 at 11:39 PM ×

hehe.saya okay je dengan read more ni..:D

Reply
avatar
May 3, 2012 at 1:01 AM ×

readmore? ohh biasa je. xkesah pung

Reply
avatar
jiemovie
admin
May 3, 2012 at 1:22 AM ×

eiii....x syok la

Reply
avatar
ary_lee
admin
May 3, 2012 at 2:03 AM ×

Tia!
Tertarik dengan ayat..
"Sejauh mana keberkesanan template tu di carian google"

Then, ary nak tanya.. Template yang kita gunakan ada efek dengan carian gugel ke? Nanti explain kat blog ary eh^^
Tq^^

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
May 3, 2012 at 2:12 AM ×

jgn wsau takkan kurang nye hehe

Reply
avatar
May 3, 2012 at 5:33 AM ×

@jiemovie ye ke? takpelah .. thanks singgah :)

Reply
avatar
May 3, 2012 at 5:33 AM ×

@ary_lee owkay .. nanti Tia p serbu blog ary ye ;)

Reply
avatar
hidayah
admin
May 3, 2012 at 9:24 AM ×

mana read more nye..?

akak tak nampak pun apa2 yg berubah..?

Reply
avatar
May 3, 2012 at 3:16 PM ×

Sis ok jak kalo ada readmore Tia..sbb sis ni suka klik older post jak hehehe


mcm best plak tempelte ni kan..lama ndak tkr templete ni, teda masa bah huhu

Reply
avatar
Mierah Halim
admin
May 3, 2012 at 10:51 PM ×

ok je dengan readmore..lagi semangat nk baca ade la..hehe

Reply
avatar
Moon
admin
May 5, 2012 at 8:14 PM ×

Sanggup tekan read more untuk topik yang nak tau... Tp template ni nmpk kemas

Reply
avatar