Hasrul Hassan Beri Trafik Blog Meroket

Semenjak dua menjak bermenjak-menjak ni asyik post entri personal je. Dah lama tak join segmen dari blogger lain. So, kali ni i nak merajinkan diri untuk join since habuan dia pun boleh tahan gempak jugee. Trafik mencanak uols. Sape taknak khennnn. I pon nak test market gak. Kot lah zam zam ala kazam tetibe trafik jadi kebaboom. Sila amin kan please! hehh

Buat inche Hasrul, semua syarat-syarat yang inche berikan tu alhamdulillah sudah pun saya settle kan dulu sebelum menggigihkan diri untuk buat post ni. ye gituuu~


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket



Kalau uols rasa tergugat and nak join jugak segmen ni, ala boleh je. Syarat pun tak susah mana. Susah lagi nak cari idea untuk update blog. ekekekk

Ni syarat dia eh.

1. Peserta mesti ada blog, kalau tak ada blog macam join.

2. Peserta wajib untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini. (Banner yang kat atas ni)

3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.

4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)

5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)

6. Wajib untuk FOLLOW Instagram HASRUL HASSAN(klik dan FOLLOW)

***

Lepas godek-godek entri yang ada, rasa macam nak bagi semua je. Siyes. Sebab rasa macam semua pun best. bahahahaaa.

Tapi sebab banyak sangat entri yang cambest tu khennn, so i tapis lah buat saringan gitew.

So, inche HH. Saya nak meroketkan trafik untuk ini ehhh,

http://inikisahtia.blogspot.com/2017/01/tak-sabar-atau-tak-ada-jodoh.html

Toodles!
posted from Bloggeroid
Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
March 9, 2017 at 10:14 AM ×

Salam. Terima kasih sbb sudi join ..
Bila saya komen ni .. makanya saya akan berikan trafik meroket. Semak dashboard ehh ...
..
Trafik akan naik sekali sahaja.

Reply
avatar
March 9, 2017 at 4:36 PM ×

goodluck salam singgah

Reply
avatar
Mia Liana
admin
March 20, 2017 at 4:27 PM ×

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


- Mia Liana

Reply
avatar