Alhamdulillah, semua dah selamat..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Selepas berkampung di rumah kawan 2 hari 1 malam , akhirnya sampai juga saya di bilik tadi jam4 petang. Majlis buat pengantin baru dah pun selesai tadi. Saya yang seronok tengok kedua-dua pengantin. Mood kahwin is ACTIVATE! haha :D


Berita tak baik , kawan sebilik nak balik rumah dia malam ni. So , saya tak ada kawan dalam bilik. Alternatif lain , saya terpaksa tumpang bilik orang lain untuk beberapa hari ni. Okey kejap lagi nak packing barang :(


Gila takut saya nak duduk dalam bilik sorang-sorang. Ramai student yang balik rumah. Yelah kan , study week 4 hari sebelum final 28 Mac ni. Rumah saya jauh beribu batu sebab tu tak balik :'(


Saya ni boleh tahan penakut juga orangnya. Dan saya sanggup jalan jauh tumpang bilik orang lain daripada duduk sorang fikirkan benda lain.


Actually , ada cerita sebenarnya. Tapi lain entri saya cerita okay. Panjang sangat dah ni.

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
Encik H
admin
March 24, 2013 at 5:40 PM ×

erkk..mana ada panjang sangat..boleh sambung lagi nih..hahaha

Reply
avatar
March 24, 2013 at 8:56 PM ×

rasanya inikisahtia ada domain sendiri. dh xactive ke domain tu. last masuk aritu ada malware injecting.

Reply
avatar
Cik Tia
admin
March 25, 2013 at 7:56 AM ×

takpe. nak peram idea untuk coming soon punya entri. hehe

Reply
avatar
Cik Tia
admin
March 25, 2013 at 7:59 AM ×

yep , memang ada. tapi tak renew lagi.

Reply
avatar
Amanina
admin
March 25, 2013 at 4:26 PM ×

Ohhh.. sama la baru makan kenduri. Elok la tumpang bilik nanti tak rasa takut sangat

Reply
avatar