Hilang

I dont know why. But lately , penyakit M dah mula menyerang diri.
Padahal final exam tinggal sebulan je lagi. Malas nak masuk kelas
sebab semua dah habis study. Tinggal nak ulangkaji. Tapi pensyarah
masih buat kelas lagi. Mulut dan hati je cakap malas nak pergi. Masuk
kelas , muka ni juga yang menghadap pensyarah tu semua nanti.


Rindu sangat dekat keluarga. Tak sabar nak balik rumah jumpa semua. 16
April flight saya. Harap-haraplah keadaan dekat Sabah kembali seperti
biasa. Boleh balik rumah habiskan cuti bersama.


Orang kata jasad saya je dekat sini. Tapi hati dah jauh pergi sebab
asyik ingat family. Ya Allah kuatkanlah hati ini untuk terus
bersemangat sehingga peperiksaan akhir nanti. Boleh minta kata-kata
motivasi?
Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
alin
admin
March 15, 2013 at 8:32 AM ×

tia kene fikir masa depan.. study betul². kita xdapat beli masa depan. semua terletak pada usaha tia. kalau tia nak berjaya, tia kene usaha. tapi jangan lupa untuk sentiasa berhubung dengan family. doa mereka tu penting lagi² kedua ibu bapa. hope tia terus tabah k. :)

Reply
avatar
~AmyLiana86~
admin
March 15, 2013 at 8:58 AM ×

saba yer.study leklok tuk exam..lepas tu enjoy dgn family.. =)

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
March 15, 2013 at 10:36 AM ×

Tia bersabarlah...memang mcm tu lah adat org yg sedang blajar jauh dri family..life must go on dear..be patient ok.apple pun klu bleh nak smbung study xmau jauh2..ckup la area sbah shja.. :)Berdoa & minta pada ALLAH bnyak2..

Reply
avatar
Syaz Rozelt
admin
March 15, 2013 at 11:24 AM ×

All da best tia..jgn mls2 nanti dh habis study rindu plak nak study balek macam k.syaz =)

Reply
avatar
Cik Tia
admin
March 15, 2013 at 11:43 PM ×

terima kasih sebab bagi kata2 semangat untuk saya. sikit sebanyak mengingatkan saya balik tanggungjawab saya di sini :')

Reply
avatar