Online Guna Handphone dan Laptop

Assalamualaikum.

Semenjak duduk kolej , saya memang jarang sangat dapat update blog guna laptop. Susah nak dapat wireless. Tapi saya ada handphone yang masih boleh diguna untuk update. HEHE ..


Sangat banyak beza bila online guna handphone dengan laptop. Lebih-lebih lagi bila nak blogwalking. Kalau guna laptop , kita boleh buka tab banyak-banyak kan? Guna handphone tak boleh :'(


Sebab tu jarang dapat masuk blog orang lain. Sorry :(
Tapi kalau ada masa , saya akan terjah juga eh ^____^

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
aizamia3
admin
March 19, 2013 at 3:00 PM ×

lambat-laun singgah jugak kat blog rakan2.. ;)

Reply
avatar
diana
admin
March 19, 2013 at 3:13 PM ×

akak guna semua yang ada kat umah ni..enpon,komputer,tab,laptop..hehee..mana yang sempat capai la..:p

Reply
avatar
a i m z
admin
March 19, 2013 at 10:31 PM ×

tak reti guna hempon utk update..hehe..

Reply
avatar
Amanina
admin
March 20, 2013 at 4:38 PM ×

tak pernah update guna fon.. baca blog guna fon pandai la..hehe

Reply
avatar