Kalau kena belanja, laju pula ...

Assalamualaikum.

Sebelum ni durian crepe pernah jadi buah mulut orang kan? Dah lama sangat rasanya. Unfortunately , aku je yang baru merasa. Haha! Sangat terlambat.


Komen aku pasal durian crepe , dari 5 bintang aku boleh kasi 3 bintang. Boleh tahan sedap juga. Aku ni bab makan memang hantu sikit. Tapi kalau bukan sebab adik aku suka membodek , aku tak merasa kot durian crepe tu. Nak merasa punya pasal , RM10 untuk 4 ketul pun aku beli jugak.


Aku suka makan durian. Tapi tak lah hantu durian. Bagi aku durian memang sedap. Kalau ada orang kasi , aku memang takkan menolak.


Seriously , aku suka kena belanja makan. HAHA! So , sila bermurah hati untuk belanja aku makan okey :D

Note : Sorry , tak ada gambar. Kalau nak tau rupa durian crepe tu , sila GOOGLE eh ..

Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
March 19, 2013 at 1:13 PM ×

fyi, I tak pernak makan durian crepe tuu.. so bukan lah akak yang terakhir. hahahahaha... sedap ke? ^^

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
March 19, 2013 at 2:21 PM ×

eee...try tgok google..aish,berliur pula nak merasa..xpnah mkan lg..alahai..ksian apple..hik3..

Reply
avatar
Encik H
admin
March 24, 2013 at 5:49 PM ×

haaa..yer..kompem..post ni memang ada 2..:D

Reply
avatar