Cerita Hari Ini

Assalamualaikum.

Hari ni kelas ada satu je. Jam 8 pagi sampai 10 pagi. Sepatutnya ada lagi kelas sambung dari jam 2 petang sampai 6 petang. Tapi kena BATAL. Saya orang paling gembira! ^_____^


Mungkin sebab minggu ni adalah minggu terakhir kuliah sebab minggu depan 24 sampai 28 Mac adalah STUDY WEEK sebelum FINAL. Pejam celik , dah FINAL.


Tak sabar nak menghabiskan minggu-minggu terakhir ini dan PULANG ke rumah!


So , petang ni adalah aktiviti menyiapkan tugasan yang nak dihantar besok! Dua tugasan sekaligus. Padan muka. Siapa suruh suka sangat menangguh kerja.


Dan besok juga pada jam 7.30 malam , kami ada KUIZ. Kuiz terakhir sebelum final. Melibatkan CHAPTER 7, 8, 9, 10, 11 dan 12. Sekali lagi , padan muka sebab awal-awal tak buat revision. =___=


Pagi ni pak cik Fizo Omar bertugas dekat kolej siswi. HAHA! Lain entri , cerita pasal pak cik FIZO OMAR lak :D

Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
Lia Irdelia
admin
March 20, 2013 at 9:44 PM ×

whwhahaa..
teringat zaman kolej..

kelas cancel is moment paling bahagia... :)

Reply
avatar
Amanina
admin
March 20, 2013 at 10:21 PM ×

Haha..gudluck
Tak sabar nk baca entry seterusnya :)

Reply
avatar
March 20, 2013 at 11:18 PM ×

Dah nak exam yea.. Belajar rajin-rajin.. Semoga berjaya.

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
March 21, 2013 at 10:12 AM ×

wah bestla xda kelaskan..hehe..untungla :P

Reply
avatar
diana
admin
March 21, 2013 at 2:53 PM ×

semoga berjaya ye..:)

Reply
avatar
Cik Tia
admin
March 22, 2013 at 8:16 PM ×

moment paling bahagia okey. haha :D

Reply
avatar
Cik Tia
admin
March 22, 2013 at 8:17 PM ×

terima kasih banyak2 tau :)

Reply
avatar
Nong Andy
admin
March 23, 2013 at 2:49 PM ×

selamat.. akak dah melempasi fasa2 di atas hehe

jawab bebaik exam nanti Tia :)

Reply
avatar
pha is
admin
March 24, 2013 at 2:13 PM ×

cepatnya final... hehehe.. gud luck...

Reply
avatar