Bila Sudah Tersangat Rindu

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ..


Baiklah , tengah bersedih sekarang sebab pagi ni dah last duduk rumah. Cuti dah habis so kena balik kolej semula. Kejap sangat cuti .. Fine , fineeeeee tak reti ucap syukur .. Huhuuu ..


Saya akan sangat-sangat-sangat dan sangat merindui keluarga tercinta bersama rumahku syurgaku. Tunggu bulan tiga pula baru dapat balik rumah lagi.


Tiket bas dah beli. Jam9 pagi dah kena gerak. Agak-agak sampai Kota Kinabalu around 3 petang lah macam tu. Ambil bas lagi terus pergi kolej , cincai kira mungkin dalam jam 5 dah boleh sampai bilik landing atas katil.


Takat tu ajelah buat masa ni. InsyaAllah blog akan berupdate juga. Tak selalu but at least adalah kan. Jaga diri and happy blogging :D

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
February 17, 2013 at 10:19 AM ×

memang la..berat sgt nak berpisah ngn fmily kan..sy pon slalu mcm ni..

Reply
avatar
Jane. P
admin
February 17, 2013 at 11:53 AM ×

sama la. but saya balik esok ptg pagi selasa baru sampai kolej hehe..

Reply
avatar
cik chinta
admin
February 17, 2013 at 4:56 PM ×

mmg rs mls bile kn blik. nwy, blja area mn kk?

Reply
avatar